DuList IN

U Culture Club Revelin ovo ljeto dolaze najveće zvijezde elektronske glazbe

U Culture Club Revelin ovo ljeto dolaze najveće zvijezde elektronske glazbe

Culture Club Revelin donosi program za ovo ljeto, a koji je sastavljen od izvođača najvećih i najpoznatijih diskografskih kuća na svijetu.

Tako će maraton elektronskih zvukova tijekom ljeta obilježiti David Penn, Eelke Kleijn, MK, Gorgon City, Phil & Derek (Cercle), Shaq aka DJ.Diesel i mnoga druga imena koja se s nestrpljenjem očekuju.

DAVID PENN 10.06.2022

Španjolac koji pali i žari plesne podije gdje god da se pojavi, što su pokazatelji nagrade i priznanja ulaskom u top 10 ‘Top Artists Of 2020’ by Traxsource. Najpoznatija diskografska kuća na svijetu Defected records definitivno je i ovaj put opravdala svoju profesionalnost, sastavom talenata koji haraju elektronskom scenom diljem svijeta.

EELKE KLEIJN 24.06.2022

Nakon nastupa na Cercleu Kleijnova izvrsna karijera je dobila pažnju svih svjetskih klubova pa tako i Culture Club Revelin. Uz vrhunsku produkciju i specifičan deep zvuk ovog virtua nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

MK 05.07.2022

Britanac s adresom u LA-u koji ovog ljeta ima jednu od skupljih rezidencija na Ibizi, udružio je snage s Calvin Harrisom, s kojim će obilježiti većinu svojih nastupa ovu sezonu. Popularnost ovog velikana ne jenjava, već konstatno obara top ljestvice svojim setovima. Milijunski pregledi na glazbenim platformama, samo su mali pokazatelji koliko je omiljen među ljubiteljima elektronske glazbe.

SHAQ aka DJ DISEL 15.07.2022

Osebujni ‘velikan’,nalazi se na listi najveći svjetskih dj imena. Ovaj legendarni NBA košarkaš, visok 216 centimetara i težak 147 kilograma, ljubitelj glazbe, zagarantirano će užariti atmosferu setom trapa, hip-hopa i dubstepa.

GORGON CITY 05.08.2022

Malo toga se može reći o ovom dvojcu, a da već nije poznato.Na svjetskoj sceni uvršteni su u top 10 dvojaca na svijetu i upravo oni stižu u Dubrovnik – Culture Club Revelin, gdje će se pridružiti mega popularnim imenima.

PHIL & DEREK (Cercle)

Vlasnik i suvlasnik jednog od vodećih brendova Cercle festivala, iz Francuske, stižu ponovno u Dubrovnik. Ovaj put umjesto producenata preuzimaju ulogu ‘dirigenta’. Datum će uskoro biti objavljen, a do tada na njihovom You Tube kanalu – Cercle može se uživati u autentičnim izvedbama, setovima i projektima koje realiziraju diljem svijeta.

Pročitajte još

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist

PUTOPIS IVANE PAVLIĆ PAVLINA Tajland – centar seks turizma i zemlja anđela

Dulist