Županija

U Centru za poduzetništvo doznajte kako pokrenuti svoj posao

Nastavno na dosadašnju uspješnu dugogodišnju suradnju s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje (HZZ), Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije nastavlja s nizom prezentacija na temu ‘Pokreni svoj posao’ koje će se održati online. Radionice HZZ-a vezane su uz njihov program potpora za samozapošljavanje, a prezentacije Centra za poduzetništvo održavat će se nakon spomenutih radionica.
Prezentacije se održavaju za sve zainteresirane buduće poduzetnike koji planiraju pokrenuti poslovanje i ostvariti Potporu za samozapošljavanje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Osim educiranja, Centar poduzetnicima početnicima besplatno pomaže pri pisanju poslovnih planova za mjeru HZZ-a te im pruža informacije o trenutno otvorenim i najavljenim natječajima za bespovratna sredstva i kreditnim linijama s povoljnim/subvencioniranim kamatnim stopama. Također, nakon pokretanja poslovanja, poduzetnici u Centru dobivaju informacije potrebne za razvoj poslovanja i informacije o nizu besplatnih edukacija koje su im dostupne kako bi unaprijedili svoja znanja i poslovanje učinili što uspješnijim. Vid spomenute suradnje, Centar i HZZ – Područni ured u Dubrovniku pokrenuli su još davne 2009. godine s ciljem poticanja i razvijanja poduzetništva na području Dubrovačko-neretvanske županije.

Pročitajte još

TRAŽE SASTANAK S NAČELNIKOM Konavoski roditelji prikupili preko tisuću potpisa protiv odluke o povećanju cijene vrtića

Dulist

DAN OPĆINE LASTOVO Uskoro počinje rekonstrukcija Luke Ubli, potpisani i ugovori za nove projekte

Dulist

VEĆ DULJE VAPI ZA OBNOVOM U tijeku je prva faza sanacije Franjevačkog samostana Gospe od Snijega

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija