Županija

U Centru za poduzetništvo doznajte kako pokrenuti svoj posao

Nastavno na dosadašnju uspješnu dugogodišnju suradnju s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje (HZZ), Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije nastavlja s nizom prezentacija na temu ‘Pokreni svoj posao’ koje će se održati online. Radionice HZZ-a vezane su uz njihov program potpora za samozapošljavanje, a prezentacije Centra za poduzetništvo održavat će se nakon spomenutih radionica.
Prezentacije se održavaju za sve zainteresirane buduće poduzetnike koji planiraju pokrenuti poslovanje i ostvariti Potporu za samozapošljavanje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Osim educiranja, Centar poduzetnicima početnicima besplatno pomaže pri pisanju poslovnih planova za mjeru HZZ-a te im pruža informacije o trenutno otvorenim i najavljenim natječajima za bespovratna sredstva i kreditnim linijama s povoljnim/subvencioniranim kamatnim stopama. Također, nakon pokretanja poslovanja, poduzetnici u Centru dobivaju informacije potrebne za razvoj poslovanja i informacije o nizu besplatnih edukacija koje su im dostupne kako bi unaprijedili svoja znanja i poslovanje učinili što uspješnijim. Vid spomenute suradnje, Centar i HZZ – Područni ured u Dubrovniku pokrenuli su još davne 2009. godine s ciljem poticanja i razvijanja poduzetništva na području Dubrovačko-neretvanske županije.

Pročitajte još

PITURI MU REGALALI REKET Hoće li župan u stolnoteniske vode?

Dulist

PRVA ISPITIVANJA U NAŠOJ ŽUPANIJI Jeste li čuli za robote koji skupljaju otpad s morskog dna?

Dulist

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ Za uspješnu turističku sezonu nužna je dobra je procijepljenost

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija