Županija

Prijavite se na serijal online ‘Google Ads’ radionica

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije poziva sve zainteresirane na besplatne online radionice. Riječ je o ‘Google Ads’ radionicama u tri termina. Tako će se 26. ožujka održati Uvod u Google Ads oglašavanje i postavljanje računa .Polaznici će na radionici dobiti uvid u načine kvalitetnog oglašavanja na internetu pomoću Google Ads programa uz najveći povrat investicije te kako odabrati najbolju strategiju. Također, upoznat će se s terminologijom i osnovnim metrikama u digitalnom oglašavanju i naučiti razlikovati osnovne tipove kampanja (Search, Display). Potom se 30. ožujka održava radionica osnova Google Ads Search Network, koja će biti usmjerena na postavljanje oglasne kampanje za pretraživačku mrežu (Search Network) te će polaznici naučiti pravilnu izradu oglasne kampanje za tražilice, kako odabrati pravi cilj, definirati budžet, koristiti ključne riječi i napisati osnovni tip oglasa.

Dan kasnije je radionica na kojoj će nakon postavljanja osnovne oglasne kampanje, polaznici naučiti i napredne postavke Search kampanje te kako se koriste oglasna proširenja i kako na temelju izvješća optimizirati izvedbu kampanje.

Radionice će se održati s početkom u 10:00 sati, a predviđeno trajanje je 4 školska sata po radionici. Serijal online radionica započet će s teorijskim predavanjem, dok će sljedeće dvije radionice biti praktičnog karaktera.

Google Ads radionice pružit će Vam opširna znanja pomoću kojih ćete postati vidljiviji i pristupačniji svojim postojećim i potencijalnim kupcima i partnerima. Google Ads sustav je maksimalno efikasan samo uz ispravno postavljanje svih funkcionalnosti i pokretanja kampanje na pravi način.

Online radionice će održati stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja, g. Krešimir Koružnjak. Certificirani je Google partner za Google Ads program oglašavanja i Google Analytics program za praćenje i analizu web sjedišta. Vlasnik je digitalno marketinške agencije LosWebos. Održao je brojne radionice na temu digitalnog marketinga za male i srednje poduzetnike diljem Hrvatske, a od 2017. godine je voditelj projekta „Google digitalna garaža“ – Learn with Google.

Budući da je broj polaznika ograničen, mole se zainteresirani poduzetnike da se prijave putem: poveznice: https://forms.gle/W8mwwinWnPfzNe1J9, maila: dcp@dcp.hr ili telefona: 020/418-401.

Pročitajte još

Županija daje novčanu potporu za obitelji s četvero i više djece

Dulist

Značajni projekti lučke infrastrukture pri kraju

Dulist

Najveća škola u županiji nastavlja jednosmjenski rad

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija