DuList IN

U Centru za mlade održane radionice crtanja 3D olovkama

U Centru za mlade održane radionice crtanja 3D olovkama

Nakon što je Centar za mlade Dubrovnik službeno otvorio svoje nove prostore u Luci Dubrovnik, iznad autobusnog kolodvora na Međunarodni dan mladih u srijedu, 12. kolovoza, već ovaj tjedan su nastavljene radionice crtanja 3D olovkama.

Radionice su organizirali i održali Zajednice tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika u suradnji s Informatičkim klubom Futura. Kao i sve ostale radionice i događanja u organizaciji Zajednice tehničke kulture i njenih članica i ove radionice su bile u potpunosti besplatne za sve polaznike.

Prilikom organizacije radionica, planiralo se održati četiri radionice, po dvije u srijedu i četvrtak. Zbog velikog interesa djece i mladih sva četiri termina su se na brzinu popunila, pa su se otvorila i dodatna dva termina u petak. Sve radionice uključujući i nove termine u petak su bile popunjene.

Na radionicama su polaznici uz pomoć mentora i 3D olovki crtali zanimljive predmete prema predlošcima ili po želji. Sve što su polaznici nacrtali na kraju radionice su uzeli sa sobom na uspomenu na radionicu.

Pročitajte još

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist

[FOTO] OVO JE BAŠ SUPER Pogledajte kako izgledaju konavoski i župski ‘Čovječe ne ljuti se’

Dulist