Grad

U borbu za dubrovačke pse uključio se i Goran Višnjić

U borbu za dubrovačke pse uključio se i Goran Višnjić

Poznati hrvatski glumac s holivudskom karijerom i adresom u kratkom je posjetu Hrvatskoj, a kako doznajemo, jedan od razloga dolaska je i Višnjićev posjet azilu za napuštene životinje na Žarkovici pokraj Dubrovnika. Naime, Goran i njegova supruga Eva već godinama doniraju novac za napuštene pse u Hrvatskoj, dok su ih u svom domu u Los Angelesu udomili nekoliko. U Hrvatskoj će se zadržati kratko jer ga u Americi očekuje snimanje novog filma u kojem bi mu partnerica trebala biti Jennifer Garden, glumica s kojom je glumio u filmu ‘Elektra’ prije deset godina, piše tportal.hr
Podsjetimo, krajem prosinca prošle godine zbog nasilnog odvođenja 65 pasa sa Žarkovice supružnici Višnjić su se obratili i samom gradonačelniku Dubrovnika Andru Vlahušiću. Već deset godina Goran i Eva doniraju novac za napuštene životinje u Americi i Hrvatskoj. Višnjići su u Hollywoodu poznati po kampanjama za zaštitu životinja, a na svom ranču u blizini Los Angelesa nekoliko su ih i udomili.

Goran je ujedno vrlo aktivni ambasador Međunarodne zaklade za dobrobit životinja (IFAW), a u ožujku 2015. snimio je video s mnogim svjetskim zvijezdama kojim se željelo upozoriti javnost na ugroženost kenijskih slonova.

Pročitajte još

BALKAN ROADSHOW 2024. Turistička ponuda Dubrovnika predstavljena u Aziji

Dulist

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist