Grad

Dubravka opet ‘na tržištu’, početna cijena najma 40 tisuća eura!

Dubravka opet 'na tržištu', početna cijena najma 40 tisuća eura!

Ugostiteljsko-turističko društvo Ragusa (UTD Ragusa) objavilo je 5. siječnja javni natječaj za zakup poslovnog prostora restorana ‘Dubravka’. Prostor se daje u zakup u svrhu obavljanja ugostiteljske djelatnosti, kao što je to do sada bio slučaj. Početni iznos mjesečne zakupnine je 40 tisuća eura plus PDV.

Poslovni prostor se sastoji od ukupne površine 114,74 m2, prizemlja uz izuzeće prostora ‘suvenirnice’, ukupne površine 169,03 m2, vanjske tarace ukupne stvarne površine 321, 51 m2 (površine za obračun zakupnine 114,54 m2) i potkrovlja površine 109,95 m2.

Treba istaknuti kako pravo prvenstva među ostalim ima ‘zakupnik koji je u vrijeme raspisivanja ovog natječaja bio u zakupu poslovnog prostora’, ako prihvati najveću postignutu cijenu, kako stoji u natječaju. Podsjetimo, dosadašnji zakupac bio je Nautika d.o.o. u vlasništvu Eriha Kolaka.

Prostor se daje u zakup na vrijeme od pet godina. Ponude se mogu slati do 13. siječnja 2023. godine, do podne, a otvarat će se 16. siječnja.

Poslovni prostor ‘suvenirnice’, koja nije predmet ovog natječaja, dat će se u zakup neovisno o ovom natječaju, kako je istaknuto.

-Odabrani ponuditelj (zakupnik poslovnog prostora koji je predmet ovog javnog natječaja) obvezan je zakupniku ‘suvenirnice’, odnosno njegovim zaposlenicima koji posao obavljaju u prostoru ‘suvenirnice’ omogućiti korištenje sanitarnog čvora u poslovnom prostoru koji je predmet ovog javnog natječaja – naglašeno je među ostalim u natječaju. Više pročitajte ovdje.

Pročitajte još

POJAČANJE U LIBERTASU Stigao novi autobus

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist