Sport

TURNIR ‘KORČULA 2015.’ Jugaši tukli Barcelonetu i podigli pokal pobjednika

TURNIR 'KORČULA 2015.' Jugaši tukli Barcelonetu i podigli pokal pobjednika

Vaterpolisti Juga CO su pobjedom nad Barcelonetom 12:9 (3:1, 3:2, 3:3, 3:3) u nedjelju navečer osvojili ovogodišnje izdanje turnira ‘Korčula 2015.’.

Tako je momčad Vjekoslava Kobešćaka kompletirala tri slavlja u tri meča na vrlo jakom turniru na kojem su sudjelovala tri sudionika ovogodišnje Lige prvaka. Protiv Katalonaca prvo ime su još jednom bili Marko Ivanković s 4 pogotka te vratar Toni Popadić s čak 14 obrana. Uz efikasnog ‘Švaba’ po dva gola zabili su Joković i Obradović, a po jednog Fatović, Garcia, Perrone i Benić. Za Barcelonetu su pogađali Miranda tri, Espanol i Viktor Rašović po dva te Mingell i Tahull po jedan.

– Vrlo dobar turnir na kojemu smo kao momčad odigrali odličnu obranu u sve tri utakmice. Umor je na kraju malo i pokazao svoje, ali mislim da nam je stopostotni učinak veliki plus za ulaz u sezonu. Sad se okrećemo sezoni i svemu što nas očekuje. Čestitam suigračima i trenerima – rekao je Toni Popadić, po mnogima najbolji vratar turnira.

Jugaši su tako obranili prošlogodišnji naslov te se po broju osvojenih turnira izjednačili s Primorjem EB, koji je slavio na prva dva izdanja.

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist