Sport

GLADIATORI U INGUŠETIJI Račić se osvetio, Delija slomio nogu!

GLADIATORI U INGUŠETIJI Račić se osvetio, Delija slomio nogu!

Dubrovački MMA borci Antun ‘Killer’ Račić i Ante ‘Walking Trouble’ Delija s promjenjivim su uspjehom nastupili ove nedjelje na pripredbi M-1 Challenge 61 u Ingušetiji.

Najprije je u kategoriji do 61 kilograma Račić u revanšu uzvratio Alexeyu Nevzorovu za poraz iz 2011. godine. Nakon dvije minute borbe srušio je protivnika, koji mu je potom tri minute prijetio kimurom. U drugoj rundi Rus ga je tukao low kickovima, a Župljanin potom pogađa desnim overhandom i ruši protivnika. Ipak, nije ga uspio ‘dovršiti’. U trećoj rundi Račić je izbjegao nekoliko opasnih pokušaja Nevzorova te slavi jednoglasnom odlukom sudaca.

U glavnoj borbi večeri u teškoj kategoriji Delija se potukao s Poljakom Marcinom Tyburom za M-1 naslov, ali nije imao sreće. Sjajno je otvorio meč, s nekoliko udaraca iznenadio Poljaka, ali nakon pada u parter i ‘ground and pound’ pozicije s Tyburom na vrhu sudac prekida borbu jer je Deliji ispala guma za zube, a kad je utvrđeno da je Deliji slomljena noga, meč je bio gotov. Tybura je obranio pojas prvaka.

Izvor: Croring.com

Pročitajte još

[FOTO] PARSKI GO Održano 25. Europsko prvenstvo u Dubrovniku

Dulist

Iva Oberan, Petrunjela Pavić i Josip Bulić na Europskom prvenstvu u zagrebačkoj Areni

Dulist

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist