Županija

TURISTIČKO VIJEĆE Naša destinacija među najbolje bukiranim odredištima

tz 3

Župan Nikola Dobroslavić predsjedao je danas sjednicom Turističkog vijeća, a potom i Skupštine Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije.

Turističko vijeće donijelo je odluku o raspisivanju Javnog natječaja za dodjelu sredstava za projekte lokalnih turističkih zajednica na turistički nedovoljno razvijenom području i kontinentu u 2023. s područja Dubrovačko-neretvanske županije iz Fonda za turistički nedovoljno razvijena područja i kontinent, donose u priopćenju iz županije.

Na sjednici Skupštine TZ raspravljalo se o aktualnostima na turističkom tržištu i aktivnostima županijske Turističke zajednice. Između ostalog bilo je riječi i o nedavno održanom Turističkom sajmu u Berlinu, najvećem svjetskom turističkom sajmu, a gdje se i ove godine uspješno predstavila naša županija. Istaknuto je kako je ovogodišnji sajam potvrdio odlične izglede za nadolazeću sezonu, ali i kako je naša destinacija među najbolje bukiranim odredištima te da je svakako neizmjerno važno sudjelovati na ovom, ali i sličnim turističkim sajmovima.

Pročitajte još

DONACIJA VRIJEDNA GOTOVO 20 TISUĆA EURA Marija i Niko Primorac darivali Dom za starije Konavle

Dulist

Župan primio košarkašice ŽKK Ragusa

Dulist

Završenu prvu faza uređenja ceste Dubravka-Bani obišao župan Nikola Dobroslavić

Dulist