Županija

TURISTIČKO VIJEĆE Naša destinacija među najbolje bukiranim odredištima

Župan Nikola Dobroslavić predsjedao je danas sjednicom Turističkog vijeća, a potom i Skupštine Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije.

Turističko vijeće donijelo je odluku o raspisivanju Javnog natječaja za dodjelu sredstava za projekte lokalnih turističkih zajednica na turistički nedovoljno razvijenom području i kontinentu u 2023. s područja Dubrovačko-neretvanske županije iz Fonda za turistički nedovoljno razvijena područja i kontinent, donose u priopćenju iz županije.

Na sjednici Skupštine TZ raspravljalo se o aktualnostima na turističkom tržištu i aktivnostima županijske Turističke zajednice. Između ostalog bilo je riječi i o nedavno održanom Turističkom sajmu u Berlinu, najvećem svjetskom turističkom sajmu, a gdje se i ove godine uspješno predstavila naša županija. Istaknuto je kako je ovogodišnji sajam potvrdio odlične izglede za nadolazeću sezonu, ali i kako je naša destinacija među najbolje bukiranim odredištima te da je svakako neizmjerno važno sudjelovati na ovom, ali i sličnim turističkim sajmovima.

Pročitajte još

ŽUPANOV PRIJEM UZ DAN DRŽAVNOSTI ‘Nikada nećemo zaboraviti junaštvo naših branitelja’

Dulist

SILVIO NARDELLI Prijepor oko trase brze ceste treba riješiti čim prije i započeti s projektiranjem

Andrea Falkoni Račić

Agro etno park Žabac dobitnik ‘Zlatne naranče’!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija