Županija

Turistička zajednica županije nakon tri godine na sajmu u Barceloni

Turistička zajednica Dubrovačko neretvanske županije nakon tri godine pauze ponovno nastupa na sajmu B-Travel koji se održava u Barceloni od 24. do 26. ožujka 2023. godine.

Na ovom sajmu Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije nastupa s turističkim zajednicama županija Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske i Ličko-senjske.

-Na štandu veličine 24m2 predstavit će se ponuda Dalmacije i Like. Sajam B-Travel je namijenjen širokoj publici, očekuje se dolazak od preko 20 tisuća posjetitelja, kojima će 200-tinjak izlagača iz preko 30 zemalja svijeta predstaviti svoju ponudu na 6.500 m2 izložbenog prostora. Proizvodi su raspoređeni u 6 glavnih područja: B-Happy, B-industrial, B-Special, B-Culture, B-Adventure i B-Delicious. Štand Dalmacija & Lika smješten je u dijelu B-Culture – ističu iz TZ-a DNŽ dodajući kako je ovogodišnji slogan katalonskog sajma ‘Tu gdje vaše putovanje počinje’.

Dubrovačko-neretvansku županiju je u 2022. godini posjetilo gotovo 50.000 turista iz Španjolske, a ostvarili su 125.000 noćenja.

Pročitajte još

ŽUPANOV PRIJEM UZ DAN DRŽAVNOSTI ‘Nikada nećemo zaboraviti junaštvo naših branitelja’

Dulist

SILVIO NARDELLI Prijepor oko trase brze ceste treba riješiti čim prije i započeti s projektiranjem

Andrea Falkoni Račić

Agro etno park Žabac dobitnik ‘Zlatne naranče’!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija