Grad

TUP – urbana četvrt: ‘Ovo je povijesni trenutak. Kupnjom se neće riješiti svi problemi grada, ali…’

Iz inicijative TUP – urbana četvrt poslali su priopćenje u kojem su čestitali ‘svim gradskim vijećnicima što su podržali kupovinu TUP d.d.’.

-Ovo je uistinu povijesni trenutak, ali ne samo iz razloga što je Grad postao vlasnik vrijednih nekretnina, ili što je Grad sačuvao posljedni primjer dubrovačke industrijske baštine druge polovice 20. stoljeća. Ovo je povijesni trenutak jer iskreno vjerujemo da je Grad ovom kupovinom stvorio preduvjete za razvoj održivijeg Grada. Ovom kupovinom neće se riješiti svi problemi grada, ali imamo priliku riješiti jedan dio problema – naglasili su.

-Ovom kupovinom, i Grad i mi, prihvatili smo velika očekivanja naših sugrađana. To je u jednu ruku velika čast, ali to je i velika odgovornost i na nama je da opravdamo ovo ulaganje. Danas slavimo, jer ovo je uistinu razlog za slavlje. Sutra trebamo početi raditi, trebamo svima onima koji sumnjaju pokazati zašto je TUP bitan. Iako će neki misliti da je sada sve riješeno, tek sada sve počinje, i nadamo se da ćemo zajedno, Grad, mi, građani Dubrovnika, u TUPu naći mjesto za nas i zajedno početi stvarati jednu dobru priču i pružiti nadu novim generacijama da je promjena moguća i da mi sami možemo biti arhitekti vlastite sudbine – istaknuli su.

Pročitajte još

Vatrogasci imali 9 intervencija, došlo i do oštećenja na Autobusnom kolodvoru

Dulist

Zbog vjetra preko mosta ne mogu autobusi na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikli

Dulist

Potpisana Povelja o bratimljenju Dubrovnika i Sorrenta

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija