Grad

TUI najavio povratak u Dubrovnik s osam međunarodnih linija

TUI najavio povratak u Dubrovnik s osam međunarodnih linija

Poznata britanska kompanija TUI specijalizirana za organizaciju turističkih putovanja iz Velike Britanije prema nizu poznatih leisure destinacija, uključujući Hrvatsku, najavljuje povratak i u naše zračne luke u predstojećem ljetnom redu letenja! Kompanija će se u Dubrovnik vratiti s čak 8 međunarodnih linija, kako prenosi Croatian Aviation. Riječ je o liniji Birmingham – Dubrovnik – Birmingham koja će prometovati u razdoblju od 6. svibnja do 31. listopada, dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom. Linija Bristol – Dubrovnik – Bristol prometovat će u razdoblju od 9. lipnja do 31. listopada, dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom, linija Cardiff – Dubrovnik – Cardiff prometovat će u razdoblju od 13. svibnja do 28. listopada, jednom tjedno, četvrtkom, linija Doncaster Sheffield – Dubrovnik – Doncaster Sheffield prometovat će u razdoblju 13. svibnja do 28. listopada, jednom tjedno, četvrtkom, linija East Midlands – Dubrovnik – East Midlands prometovat će u razdoblju 13. svibnja do 28. listopada, jednom tjedno, četvrtkom, linija Glasgow – Dubrovnik – Glasgow prometovat će u razdoblju od 6. svibnja do 28. listopada, jednom tjedno, četvrtkom, linija Manchester – Dubrovnik – Manchester prometovat će u razdoblju od 9. svibnja do 31. listopada, dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom, a linija London – Dubrovnik – London prometovat će u razdoblju od 9. svibnja do 31. listopada, dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom.

Britanska podružnica ove poznate grupacije u ljetnom redu letenja 2020. godine nije nudila pakete za odmor u Hrvatskoj, posljedično su i svi letovi prema hrvatskim zračnim lukama bili otkazani, što je svakako imalo značajan utjecaj na broj putnika prvenstveno u Dubrovniku i Puli gdje ova poznata kompanija ima zavidan broj letova na tjednoj razini. Valja naglasiti kako je prema Dubrovniku i Puli TUI prometovao s B787-8 i -9, zrakoplovima iznimno velikog kapaciteta koji su prvenstveno namijenjeni long-haul operacijama. Iz kompanije su nam potvrdili kako će u predstojećem ljetnom redu letenja TUI obnoviti brojne linije prema Hrvatskoj (njih čak 15 prema tri zračne luke na obali). Izvor: Croatian Aviation / Foto: Ilustracija

Pročitajte još

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović

Gradonačelnik primio državnog prvaka u parastolnom tenisu Franka Torića

Dulist