Grad

TripAdvisor: Dubrovačkim zidinama ”Certifikat izvrsnosti 2015.”

Zidine

”TripAdvisor”, jedan od najpoznatijih internetskih servisa za putovanja, dodijelio je prošli tjedan dubrovačkim zidinama ”Certifikat izvrsnosti 2015.”, izvijestili su u petak iz dubrovačke gradske uprave.

Gradonačelnik Andro Vlahušić u svom dopisu Društvu prijatelja dubrovačke starine koje upravlja zidinama, istaknuo je kako je riječ o izvrsnoj promociji koja dolazi od jednog od vodećih svjetskih servisa.

”Riječ je o izvrsnoj promociji, jer osobna iskustva govore mnogo više i od najboljeg marketinga, a brojni turisti diljem svijeta vode se upravo recenzijama i preporukama s ‘TripAdvisora’ u odabiru odredišta za svoj sljedeći nezaboravni godišnji odmor”, stoji u dopisu DPDS-u.
Tajnik Društva prijatelja dubrovačke starine Niko Kapetanić naglasio je kako ovo priznanje pokazuje kako Društvo posljednjih 65 godina dobro vodi računa o zidinama.
”Jako samo zadovoljni i sretni. Ovo pokazuje kako je 65 godina iskustva rezultiralo jednom takvom nagradom. Mi nastojimo da na zidinama bude što manje gužve i suvenira kako bi se zadržao taj izvorni doživljaj srednjeg vijeka”, rekao je Kapetanić te dodao kako će tako i dalje nastaviti upravljati zidinama.

Inače, ovo priznanje ”TripAdvisor” dodjeljuje u ime svojih korisnika, a bazirano je na uzastopno najvišim ocjenama korisnika koji su posjetili Dubrovnik.

Pročitajte još

JAVNI POZIV Grad sufinancira nabavu, instaliranje i ugradnju solarnih modula na obiteljskim kućama

Dulist

BALKAN ROADSHOW 2024. Turistička ponuda Dubrovnika predstavljena u Aziji

Dulist

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist