Sport

Tri zlata za dubrovačke atletičare

Tri zlata za dubrovačke atletičare

Na otvorenom prvenstvu Zadarske županije u troboju za limače, koje je održano u subotu, 8. lipnja u Zadru, nastupila su četiri atletičara AK „Dubrovnik“ i osvojili tri zlatne medalje.

U kategoriji dječaka (2002. godište), Toni Miloslavić je u konkurenciji 16 natjecatelja prvim mjestom u dalju te trećim mjestima u trčanju na 60 metara  i bacanju vortexa osvojio ukupno prvo mjesto. Nina Jakić, također u godištu 2002., među 11 djevojčica je također bila najbolja. Osvojila je prvo mjesto u trčanju na 60 metara, drugo mjesto u skoku udalj i treće mjesto u bacanju vortexa.

Rebecca Beazkoetxea Radić (2002. godište) je među 14 natjecateljica, među kojima je bila i klupska kolegica Anđela Gabriela Curić, drugim mjestima u vortexu i dalju te trećim mjestom u utrci na 100 metara pobijedila zahvaljujući odličnim rezultatima u svim disciplinama, što konkurenticama nije uspjelo. Anđela Gabriela Curić je ukupno osvojila četvrto mjesto, a vrijedi izdvojiti njen plasman na treće mjesto u bacanju vortexa.

Slijede Pojedinačno prvenstvo Hrvatske  u Čakovcu  za mlađe juniore i juniorke,  za mlađe i starije kadetske kategorije u Zagrebu, te za juniore i juniorke u Varaždinu.

Pročitajte još

Marija Nikoleta Đivanović i Ante Kolunđija prvi na utrci Wings for Life

Dulist

Plivački klub Jug osvojio 13 medalja, od toga osam zlatnih!

Dulist

KUP GRADA SARAJEVA Natjecatelji JK Dubrovnik donijeli doma četiri medalje

Dulist.hr