Zanimljivosti

Treći Dani EU fondova

Treći Dani EU fondova

Treći Dani EU fondova održat će se u zagrebačkom hotelu Sheraton 15. i 16. listopada, a potencijalnim korisnicima EU fondova ponudit će se besplatna stručna predavanja i informiranje na info-pultovima, uz pomoć promotivnih materijala, predavanja i edukacija.

Dvodnevnu manifestaciju organizira  Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji sa Središnjom agencijom za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije (SAFU), a cilj je pružiti informacije o mogućnostima korištenja sredstava iz aktualnog IPA pretpristupnog programa kao i fondova koji će Republici Hrvatskoj biti na raspolaganju po ulasku u Europsku uniju.

Dani EU fondova namijenjeni su široj javnosti, jedinicama lokalne i regionalne samouprave, organizacijama civilnog društva, obrazovnim institucijama, poljoprivrednicima te privatnom sektoru. Sudjelovanje je besplatno, ali zbog ograničenog broja treba se prijaviti na stručna predavanja i to na web-stranice nadležnih institucija www.mrrfeu.hr i www.safu.hr.

Pročitajte još

Dubrovkinja Zrinka Ćorić jedna od 15 finalistica za Miss Universe Hrvatske

Dulist

I OTAC VLAHA BUKOVCA UZGAJAO DUDOV SVILAC ‘Ćaće je uza me čuvao bube’

Dulist

Marita Kisić Kamić izložbom prikupila više od 1300 eura za Sigurnu kuću

Dulist