Sport

TRAJU UPISI U LJETNU ŠKOLU One su buduće nade dubrovačke odbojke!

odbojka ljetna skola zok 63 1

Velika dvorana u Sportskoj dvorani u Gospinom polju ovog je ponedjeljka bila prepuna mladih, vrhunskih i talentiranih odbojkašica, ali i onih koje su tek ‘startale’ u odbojkaškom svijetu. Naime, buduća generacija mladih sportašica imala je priliku trenirati s višim uzrastima ŽOK Dubrovnik, a u sklopu još jedne ljetne škole odbojke.

Brigita Prkoča trenira odbojku pola godine. Voli sve sportove, a odbojka joj je posebno draga jer je timski sport. Trenira i dalje gimnastiku i zumbu, ali sigurno će se nastaviti baviti odbojkom.
-Predobro mi je danas ovdje. Naučila sam servirati, a sad učim raditi smeč – kaže nam Brigita.

Petnaestogodišnja Karla Leto, mlađa kadetkinja, već je četiri i pol godine u odbojkaškom svijetu. Počela je trenirati zbog starije sestre odbojkašice.
-Sestra mi je dosta toga bila i pokazala pa mi je na početku bilo lakše. Ekipa je odlična, a svoje suigračice ne bih mijenjala – rekla nam je Karla.

Kondicijski trener Tomislav Jurišić ističe kako se djeca mogu uključivati u proces treninga odbojke već u predškolskom razdoblju. Tada, kaže, počinju razvijati motoriku, ali i socijalne te psihološke elemente koji se kroz treniranje dalje usavršavaju.

Upisi u ljetnu školu odbojke su i dalje u tijeku, za sve djevojčice 2013. godište i starije. Treninzi će se održavati u sportskoj dvorani utorkom od 18.30 do 19.30 sati te četvrtkom od 19.30 do 20.30 sati. Sve zainteresirane cure mogu se upisati u navedenim terminima ili se javiti na broj 0981962163. Inače, od 1. srpnja kreću i upisi za odbojku na pijesku.

Pročitajte još

KAKAV SPEKTAKL U PARIZU! Giovanni Cernogoraz i Barbara Matić nosili hrvatsku zastavu

Dulist

Ante Kolunđija u top 100 najboljih igrača tenisa u kolicima

Dulist

FRANKOVIĆ ČESTITAO JUGAŠIMA Hvala još jednom što nas činite ponosnima

Dulist