Sport

Tko su najbolji sportaši Župe u 2014. godini?

Najbolji sportasi Zupe 2014 8

Anđela Telesmanić, Antun Račić i Judo klub Župa dubrovačka najbolji su sportaši i sportski klub Župe dubrovačke u protekloj 2014. godini, a veliki uspjeh Fun H2O-a koji je prvi put u svojoj 27 godina dugoj povijesti prošloga ljeta donio pehar prvaka u Mline Sportski je događaj 2014. godine.

Rezultat je to drugog Izbora najboljih sportaša Župe kojeg je u suradnji s Općinom Župa dubrovačka organizirao Župski portal – zupcica.hr. Nagrade i priznanja najboljima na večerašnjoj svečanosti u Velikoj vijećnici zgrade Općine uručili su općinski načelnik Silvio Nardelli i urednik portala Nikša Duper.

Odluku o najboljima u 2014. donijeli su istaknuti sportski djelatnici, suci i predsjednici sportskih klubova članovi žirija ovog izbora u sastavu; Franjo Herman, Luko Hendić, Miran Miloslavić, Kristijan Pavić, Maro Savinović, Ivan Gabelica, Lukša Jakobušić, Igor Guljelmović, Pasko Barović i Made Popović Kitin, te čitatelji portala koji su glasovali putem Facebook ankete.

U izboru za najbolju sportašicu Općine u izjednačenoj borbi tri sportašice do samog kraja i proglašenja rezultata ankete, najviše – 34 boda dobila je Anđela Telesmanić, judašica JK Dubrovnik 1966 . Na drugom mjestu s 30 bodova je Iva Oberan članica JK Župa dubrovačka, a treća s 29 bodova Sanja Curić, odbojkašica ŽOK Dubrovnik.

U konkurenciji sportaša Općine uvjerljivo je s 41 bodom pobijedio Antun Račić MMA borac član dubrovačkog Gladijatora . Na drugom mjestu s 29 bodova je košarkaški reprezentativac, član Barcelone Ante Tomić, a na trećem lanjski laureat Maro Joković s 22 boda.

Kategoriju Najboljeg sportskog kluba Župe dubrovačke uvjerljivo osvaja Judo klub Župa dubrovačka s 43 boda, ispred Nogometnog Župa dubrovačka s 34 i Boćarskog kluba Postranje s 21 bodom.

Događaj koji je bez konkurencije obilježio sportsku 2014. u Župi je Funovo osvajanje Divlje lige koji je dobio 48 bodova. Na drugom mjestu je Dječji turnir – Talent kup 2014. sa preko 400 dječaka kojeg je organizirao NK Župa dubrovačka, a na trećem proslava 40.godina postojanja Boćarskog kluba Rijeka.

Pročitajte još

[FOTO] PRVENSTVO DALMACIJE Sjajni rezultati Atletskog kluba Dubrovnik!

Dulist

[FOTO] ZA TRENERA I PRIJATELJA Memorijalna utakmica u spomen na Zlatka Sentića

Dulist

Juraj Barčot apsolutni rekorder Hrvatske

Dulist