Zanimljivosti

Tko su dobitnici javnih priznanja?

Vijećnici su na posljednjoj sjednici Skupštine Dubrovačko – neretvanske županije, povodo Dana županije i blagdana sv. Leopolda Bogdana Mandića dodijelili javna priznanja.

Vijećnici su jednoglasno odlučili nagradu za životno djelo u obliku diplome i novčane nagrade od 25 tisuća kuna dodijeliti pločanskom župniku don Petru Mikiću. Nagradu za iznimna postignuća u proteklom jednogodišnjem razdoblju u obliku diplome i novčane nagrade od 15 tisuća kuna dobila je liječnica Nada John iz Dubrovnika.

Nagrada u obliku diplome za iznimna postignuća u proteklom jednogodišnjem razdoblju dodijeljena je Družbi sestara služavki malog Isusa-Samostan sv. Obitelji iz Metkovića. Klapi Ragusavecchia iz Cavtata dodijeljena je nagrada u obliku plakete za doprinos ugledu i promociji Dubrovačko- neretvanske županije u zemlji i svijetu u proteklom jednogodišnjem razdoblju.

Vijećnici su prihvatili prijedlog odbora za dodjelu priznanja da se na Županijskoj skupštini 12. svibnja ove godine posmrtno i izvanrdno dodijeli nagrda za životno djelo pokojnom generalu Hrvatske vojske Janku Bobetku.

Nagrada se sastoji od diplome Dubrovačko- neretvanske županije, a vijećnici su jednako tako odlučili da se u obliku diplome izvanredno dodijeli i nagrada za iznimna postignuća u proteklom jednogodišnjem razdoblju nogometnom klubu „Neretvanac“ iz Opuzena.

Pročitajte još

Bliže se trodnevnica i proslava sv. Mihajla

Dulist

Boks i pjesništvo obilježili su život Ratka Zvrka

Dulist

RADIONICE U LAPADSKOM OGRANKU KNJIŽNICA Saznajte kako iščitavati popularnu kulturu kroz psihologiju

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija