Zanimljivosti

Tko je zaboravio stanovnike Bosanke

Radovi na trafostanici Srđ, koje izvodi HEP, razljutili su stanovnike Bosanke.

Zbog iskopa kanala i izgradnje elektroinstalacija, mjesto je raskopano, otežana je prohodnost kroz mjesto, a mještani su ostali i bez jedinog pješačkog puta koji s Bosanke vodi u Grad. Ogorčeni su jer ih nitko nije obavijestio o radovima, niti da će spomenuti pješački put biti srušen.

Dodaju kako nisu protiv radova, nego protiv ovakvog načina njihova izvođenja, bez da ih se o tome obavijesti. Napominju kako su se radovi trebali obavljati od 10. do 16. siječnja, no oni su još uvijek u tijeku, dok kako kažu, ovog ponedjeljka kada smo ih posjetili, uopće nisu ni radili. 

– Što se tiče pješačkog puta i njegova rušenja, tek kad smo skočili, rekli su da će napraviti neko privremeno rješenje. Nije red i način počet nešto lomit, a ne obavijestit nikoga – ističe predsjednik Udruge „Bosanka“ Zdravko Miloslavić i dodaje kako je tražio od predsjednika Mjesnog odbora Martina Sentića da organizira sastanak s izvođačima radova kako bi se utvrdilo tko će vratiti mjesto u prvotno stanje.

No čini se kako aternativnog puta neće biti, bar ako je suditi prema odgovoru iz HEP-a.

Opširnije pročitajte u tiskanom idanju duLista…

Pročitajte još

SUZE SVETOG LOVRA Ne propustite nebeski spektakl u noći s 11. na 12. kolovoza!

Dulist

[FOTOGRAFIJA TJEDNA] Iz Porta u ‘veliki svijet’

Zvonimir Pandža

‘IZGLEDA TAKO MOĆNO’ Spektakularni video Pelješkog mosta kakvog dosad niste vidjeli

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija