Zanimljivosti

Tko je zaboravio stanovnike Bosanke

Radovi na trafostanici Srđ, koje izvodi HEP, razljutili su stanovnike Bosanke.

Zbog iskopa kanala i izgradnje elektroinstalacija, mjesto je raskopano, otežana je prohodnost kroz mjesto, a mještani su ostali i bez jedinog pješačkog puta koji s Bosanke vodi u Grad. Ogorčeni su jer ih nitko nije obavijestio o radovima, niti da će spomenuti pješački put biti srušen.

Dodaju kako nisu protiv radova, nego protiv ovakvog načina njihova izvođenja, bez da ih se o tome obavijesti. Napominju kako su se radovi trebali obavljati od 10. do 16. siječnja, no oni su još uvijek u tijeku, dok kako kažu, ovog ponedjeljka kada smo ih posjetili, uopće nisu ni radili. 

– Što se tiče pješačkog puta i njegova rušenja, tek kad smo skočili, rekli su da će napraviti neko privremeno rješenje. Nije red i način počet nešto lomit, a ne obavijestit nikoga – ističe predsjednik Udruge „Bosanka“ Zdravko Miloslavić i dodaje kako je tražio od predsjednika Mjesnog odbora Martina Sentića da organizira sastanak s izvođačima radova kako bi se utvrdilo tko će vratiti mjesto u prvotno stanje.

No čini se kako aternativnog puta neće biti, bar ako je suditi prema odgovoru iz HEP-a.

Opširnije pročitajte u tiskanom idanju duLista…

Pročitajte još

Prolistala je stoljetna murva na Pilama!

Dulist

[FOTOGRAFIJA TJEDNA] Mistični otočić svetog Andrije

Zvonimir Pandža

Hrvatska od danas ima čak 42 proizvoda zaštićenog naziva u EU!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija