Politika

Tko je koga predložio…

Olga Muratti, Tatjana Šimac Bonačić, Marija Kisić Kamić, Niko Šalja, Mladen Gojun, Božidar Memed i Mujica Zijadić kandidati su Gradskog odbora SDP-a Dubrovnik za listu Kukuriku koalicije u X. izbornoj jedinici.

No, izgledno je kako će samo jedan od njih uistinu i biti uvršten na listu, jer je doznajemo dubrovačkoj gradskoj organizaciji, od najviše tri mjesta s juga Hrvatske, namijenjeno samo jedno mjesto na listi. Ostala dva predložit će Županijska organizacija SDP-a koja se sastaje već ove srijede u Stonu.

A imena dubrovačkih kandidata iznjedrili su na sinoćnjem sastanku članovi gradske organizacije predlažući se između sebe. Tako je kako doznajemo Olgu Muratti predložio Niko Šalja, a Tatjanu Šimac Bonačić Ivona Labaš. Nika Šalju predložio je pak Josip Mikulić, dok je Mladena Gojuna, ali i Mujicu Zijadića predložila Marija Kisić Kamić. Nju je pak kao kandidatkinju za listu predložio Mujica Zijadić zajedno s Božidarom Memedom.

O kandidatima gradskog odbora očitovat će se i Županijska organizacija na sutrašnjem sastanku, te će se svi prijedlozi potom adresirati središnjici i predsjedniku Zoranu Milanoviću.

Za preostala dva mjesta iz Dubrovačko-neretvanske županije 'borit' će se doznajemo Mladen Marelić, koji je s dva glasa više pretekao predsjednika ŽO SDP-a Davora Penića, te Dalibor Obradović kao pretendent iz Metkovića i Ivo Karamatić iz Ploča.
 

Pročitajte još

SVEČANA SJEDNICA Franković predočio građanima račune, Potrebica zahtijeva novo rješenje brze ceste!

Dulist

MILAN KAPOVIĆ Petrov imenovao privremenog povjerenika Mosta za Dalmaciju

Dulist

Umjetna inteligencija prekopirala Vlahušića!? Evo odgovora o najvažnijim pitanjima za Dubrovnik

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija