Politika

Tko je bio na Pezovom sastanku?

HDZ-ovci su ovih dana aktivni u pripremanju unutarstranačkih izbora.

Tako je predvečer u hotelu Sumratin organiziran stranački sastanak, točnije sastanak onih koji podupiru 33-godišnjeg Blaža Peza kao protukandidata Dubravki Šuici za mjesto predsjednika gradskog odbora HDZ-a.

Ključna tema sastanka bilo je kako regularno provesti unutarstranačke izbore, jer kako su nam prepričali neki od sudionika, strahuju se od nelegalnosti izbora. Uz to bune se i što bi se glasovanje temeljnih ogranaka trebalo održati u Gradskoj vijećnici.

Podsjetimo, Blaž Pezo je krajem tjedna objavio kako će biti protukandidat Dubravki Šuici za predsjednika Gradskog odbora. Za duList je istakao kako je "nezadovoljan situacijom u gradskom HDZ, te kako je razgovarajući s članovima shvatio da ima još ljudi koji dijele njegovo mišljenje".

Podršku Pezu u Sumratinu, od poznatijih HDZ-ovaca, došli su dati Mato Franković, Branko Bazdan, Ivica Sentić.

Inače, izborna skupština održat će se 17. ožujka, a predsjednika/cu gradskog HDZ-a birat će 130 delegata. Prije toga održat će se izbori unutar temeljnih ogranaka strake.
 
 
 

Pročitajte još

KRISTIĆ: Omogućimo građanima razvoj urbanih vrtova dodjelom državnog poljoprivrednog zemljišta

Dulist

ROKO IMA NOVO RADNO MJESTO ‘Morao sam poć’ s Vijeća razvoziti robu, moje su mi mušterije važne’

Dulist

RASKINUTI UGOVORI S KARIĆARIMA Franković: Raspisat ćemo novi natječaj i izabrati nove koncesionare

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija