Aktualno

Tko je bez struje?

Zbog neophodnih radova na NN mreži napajanoj iz TS 10/0.4 kV Luka Šipanska danas će doći će do povremenih prekida opskrbe električnom energijom od 11 do 15 sati na Području Luke Šipanske prema Dvoru.

U četvrtak 29. srpnja, zbog neophodnih radova na NN mreži napajanoj iz TS 10/0.4 kV Stara Mokošica, doći će do prekida opskrbe električnom energijom od 8 do 13 sati u ulicama Donje Selo, Uz Jadransku cestu 10, Put na more 5. Istog dana, zbog neophodnih radova na NN mreži napajanoj iz TS 10/0.4 kV Dubravka, doći će do prekida opskrbe električnom energijom od 8 do 14 sati u mjestu Dubravka te će zbog radova na NN mreži napajanoj iz TS 10/0.4 kV Kono 1 doći će do prekida opskrbe električnom energijom od 8 do 13 sati u ulicama: Gornji Kono 57, 57A, 62, 64, 64A, 66 i 68 te Sinjska k. br. 4 i 19.

Pročitajte još

U DNEVNIKU NOVE TV Gordana Buljan Flander dala neopozivu ostavku na mjesto ravnateljice Poliklinike

Dulist

PAVELA NAKON OSVAJANJA HRVATSKE VELIKE NAGRADE SIGURNOSTI Ovo je kruna karijere!

Dulist

DR. SINIŠA CAR NAPUSTIO JE NAJZELENIJI OTOK Mljet je unio mir u moj život

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija