Aktualno

Tko je bez struje?

Zbog neophodnih radova na NN mreži napajanoj iz TS 10/0.4 kV Luka Šipanska danas će doći će do povremenih prekida opskrbe električnom energijom od 11 do 15 sati na Području Luke Šipanske prema Dvoru.

U četvrtak 29. srpnja, zbog neophodnih radova na NN mreži napajanoj iz TS 10/0.4 kV Stara Mokošica, doći će do prekida opskrbe električnom energijom od 8 do 13 sati u ulicama Donje Selo, Uz Jadransku cestu 10, Put na more 5. Istog dana, zbog neophodnih radova na NN mreži napajanoj iz TS 10/0.4 kV Dubravka, doći će do prekida opskrbe električnom energijom od 8 do 14 sati u mjestu Dubravka te će zbog radova na NN mreži napajanoj iz TS 10/0.4 kV Kono 1 doći će do prekida opskrbe električnom energijom od 8 do 13 sati u ulicama: Gornji Kono 57, 57A, 62, 64, 64A, 66 i 68 te Sinjska k. br. 4 i 19.

Pročitajte još

Humanitarna akcija Dubrovačke biskupije za kupnju tri aparata za ginekološki odjel

Dulist

Biskup Glasnović u sv. Mihajla predvodi misno slavlje za palijativne bolesnike

Dulist

Spomenica Domovinske zahvalnosti Nikici Lazareviću i Ivu Papcu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija