Aktualno

Crnogorci se pohvalili kako imaju više turista nego Hrvatska

Prema najnovijim podatcima Nacionalne turističke organizacije, u Crnoj Gori za protekli vikend je boravilo 140.000 registriranih turista, 10 puta više nego u istom razdoblju prošle godine, obavijestio je na Twitteru cenogorski ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović.

Najviše turista je u Budvi, 47.000, ili devet puta više nego u prošloj godini, dodao je on, prenosi RadioSarajevo.ba. Slijedi Ulcinj s 30.000, čak 12 puta više nego u prošloj godini, ističe se.

– Ovo su izvanredni podatci, koji govore da je broj turista sada u Crnoj Gori na razini od 83 posto iz istog razdoblja 2019. To je daleko iznad razine u zemljama poput Hrvatske koja je na 60 posto, Španjolske 45, Italije 40 i Turske 30 posto – kazao je Milatović.

Pročitajte još

HGSS Orebić sudjelovao u helikopterskoj vježbi na Mosoru

Dulist

ČESTITAMO! Poznati dubrovački odvjetnik Marko Rašica obranio doktorski rad

Dulist

DON IVICA PERVAN Nemamo pravo biti sebični i željeti stalno uza se drage nam osobe. Svećenici pripadaju svima, svima su poslani

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija