Aktualno

Tko je bez struje u četvrtak i petak?

Iz Elektrojuga Dubrovnik najavili su prekid struje u pojedinim dijelovima županije zbog neophodnih radova.

U četvrtak, 12. kolovoza, zbog neophodnih radova na NN mreži napajanoj iz TS 10(20)/0,4 kV Stambena Zadruga, doći će do prekida opskrbe električnom energijom od 9 do 14 sati u ulicama u Mokošici: Brnino k.br. 2-8.

Istog dana, zbog neophodnih radova na NN mreži napajanoj iz TS 10(20)/0,4 kV Sreser, doći će do prekida opskrbe električnom energijom od 7 do 15 sati u ulicama (Janjina): Put Ugla i Zelenić. Zbog neophodnih radova na NN mreži napajanoj iz TS 10(20)/0,4 kV Zvekovica 2, istog dana doći će do prekida opskrbe električnom energijom od 8 do 13 sati u ulicama: Pod Humac k.br. 1-4.

Prekid struje u petak
Zbog neophodnih radova na NN mreži napajanoj iz TS 10(20)/0,4 kV Zavrelje u petak, 13. kolovoza, doći će do prekida opskrbe električnom energijom od 9 do 14 sati u ulicama: dio Zavrelja uz magistralu i Kozarina.

Pročitajte još

U DNEVNIKU NOVE TV Gordana Buljan Flander dala neopozivu ostavku na mjesto ravnateljice Poliklinike

Dulist

PAVELA NAKON OSVAJANJA HRVATSKE VELIKE NAGRADE SIGURNOSTI Ovo je kruna karijere!

Dulist

DR. SINIŠA CAR NAPUSTIO JE NAJZELENIJI OTOK Mljet je unio mir u moj život

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija