Aktualno

Tko je bez struje u četvrtak i petak?

Iz Elektrojuga Dubrovnik najavili su prekid struje u pojedinim dijelovima županije zbog neophodnih radova.

U četvrtak, 12. kolovoza, zbog neophodnih radova na NN mreži napajanoj iz TS 10(20)/0,4 kV Stambena Zadruga, doći će do prekida opskrbe električnom energijom od 9 do 14 sati u ulicama u Mokošici: Brnino k.br. 2-8.

Istog dana, zbog neophodnih radova na NN mreži napajanoj iz TS 10(20)/0,4 kV Sreser, doći će do prekida opskrbe električnom energijom od 7 do 15 sati u ulicama (Janjina): Put Ugla i Zelenić. Zbog neophodnih radova na NN mreži napajanoj iz TS 10(20)/0,4 kV Zvekovica 2, istog dana doći će do prekida opskrbe električnom energijom od 8 do 13 sati u ulicama: Pod Humac k.br. 1-4.

Prekid struje u petak
Zbog neophodnih radova na NN mreži napajanoj iz TS 10(20)/0,4 kV Zavrelje u petak, 13. kolovoza, doći će do prekida opskrbe električnom energijom od 9 do 14 sati u ulicama: dio Zavrelja uz magistralu i Kozarina.

Pročitajte još

FOTO Vijenci i cvijeće za sve poginule na moru

Dulist

43 PREKRŠAJA Trgovci zavaravali kupce tijekom ljetnog sniženja i akcija za početak škole

Dulist

AUDICIJA U NEDJELJU Dođite i postanite Linđovac!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija