Aktualno

Turska Dogus grupa prodala Villu Dubrovnik

Turska Dogus grupa prodala je luksuzni hotel Villa Dubrovnik, a većinski vlasnički udjel stekla je grupa domaćih mirovinskih fondova, koji su putem Zagrebačke burze najavili ponudu za preuzimanje preostalih dionica.
Osam mirovinskih fondova (ERSTE Plavi obvezni mirovinski fond kategorije A, ERSTE Plavi obvezni mirovinski fond kategorije B,Expert dobrovoljni mirovinski fond, Zatvoreni dobrovoljni cestarski mirovinski fond, Erste zatvoreni dobrovoljni mirovinski fond, Nestle zatvoreni dobrovoljni mirovinski fond, Policijski zatvoreni dobrovoljni mirovinski fond i Pošta zatvoreni dobrovoljni mirovinski fond) steklo je većinski udjel od 89,6 posto u kompaniji Villa Dubrovnik sklapanjem ugovora o kupnji s dosadašnjim većinskim vlasnikom Dogus grupom, prenosi Tportal.

Riječ je o jednom od najluksuznijih dubrovačkih hotela, smještenom u vrtu s pogledom na grad i na Lokrum, malo iznad klasičnih dubrovačkih hotela Excelsior i Argentina.

Prodaja dubrovačkog hotela dio je dezinvesticijske strategije turske Dogus grupe, koja traži kupca za niz svojih luksuznih hotela u Europi i Turskoj.

Pročitajte još

Što vas sve očekuje u Noći istraživača?

Dulist

FRANKOVIĆ O RAMPI PREMA SRĐU ‘Ništa nećemo napraviti bez suglasnosti stanovnika Bosanke. Nema šanse!’

Dulist

OD SRIJEDE NA KIOSCIMA Čeka vas novi broj DuLista!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija