Županija

TKO ĆE NASLIJEDITI BAKIĆA? Raspisan natječaj za direktora županijske Turističke zajednice

TKO ĆE NASLIJEDITI BAKIĆA? Raspisan natječaj za direktora županijske Turističke zajednice

Ovog ponedjeljka raspisan je natječaj za izbor i imenovanje direktora/direktorice Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije, a na mandat od četiri godine.

Posebni uvjeti koje kandidati moraju ispuniti odnose se na završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij. Tu su i najmanje tri godine radnog iskustva na rukovodećim poslovima u turizmu, ili najmanje šest godina radnog iskustva na poslovima koji odgovaraju stupnju stečene stručne spreme, zatim znanje jednog i poznavanje još jednoga stranog jezika te znanje rada na osobnom računalu.

Uz dokaze o ispunjavanju posebnih uvjeta, prilikom prijave na javni natječaj, kandidat za direktora TZ-a mora priložiti i svoj prijedlog četverogodišnjeg programa rada Turističke zajednice. Inače, dugogodišnji i aktualni direktor županijske Turističke zajednice Vladimir Bakić u nekoliko je navrata u javnosti istaknuo kako se više ne planira kandidirati za novi mandat na čelu ove organizacije. Podsjetimo i da su, sukladno Zakonu o turističkim zajednicama, svi direktori turističkih zajednica morali ići na novi natječaj ukoliko ponovno žele bit na toj poziciji. Također, umjesto ugovora na neodređeno koje su svi do tada imali,  sada će se sklapati ugovori na određeno, na 4 godine trajanja mandata.

Pročitajte još

[FOTO] Krcat Dom kulture u Čilipima, svi su došli na kviz Deana Kotige

Dulist

OLDTIMER RALLY U STONU Sedamdesetak povijesnih vozila će voziti od Komarne do Stona

Dulist

[FOTO] IDE SE NA GRAĐEVINSKU DOZVOLU Ovako će izgledati Sportsko-rekreacijski centar Čibača

Dulist