Grad

‘TISUĆU DANA NA JADRANSKOM MORU’ Udruga Sanus posjetila Valamar Club

'TISUĆU DANA NA JADRANSKOM MORU' Udruga Sanus posjetila Valamar Club

Valamar Riviera, vodeća turistička kompanija u Hrvatskoj od 21. do 25. ožujka u hotelu Valamar Club Dubrovnik ugostila je članove Udruge Sanus iz Splita koja okuplja roditelje djece oboljele i liječene od malignih bolesti.

Boravak je bio organiziran u sklopu nacionalnog programa donacija pod nazivom ‘Tisuću dana na Jadranskom moru’ koji Valamar Riviera provodi treću godinu za redom.

-U okviru ovog programa Valamar Riviera omogućila je do sada besplatan boravak u svojim hotelima, ljetovalištima i kampovima za više od 650-ero djece i njihovih voditelja iz cijele Hrvatske. Velika većina djece koja su sudjelovala u programu po prvi puta su bila na moru, a posebnu vrijednost projektu svake godine daju Valamarovi zaposlenici koji se volonterski uključuju kako bi djeci odmor učinili što ugodnijim – izjavio je Tomislav Dumančić, direktor regije Dubrovnik u Valamar Rivijeri.

Sanus je udruga roditelja iz Splita koja djeluje od 1990. godine, a čiji je cilj pronalaženje najboljih mogućih rješenja za liječenje djece, zaštitu njihovih prava i njihovih obitelji. Sanus okuplja 145 roditelja, a djeluju i na nacionalnoj razini organizirajući zimske i ljetne kampove za svu oboljelu i izliječenu djecu Hrvatske.

-U ime svih roditelja, voditelja i djece od srca hvala Valamar Rivijeri na ljubaznosti, gostoprimstvu i nesebičnoj suradnji. Boravak u Dubrovniku i hotelu Valamar Club Dubrovnik protekao je iznad svih očekivanja, jer nas je osoblje oduševilo svojom predanošću, humanošću i profesionalnošću. Djeca su prepuna pozitivnih dojmova, a ovaj boravak mnogo će značiti i u daljnjem radu Udruge. U znak zahvalnosti djeca su osoblju hotela darovala posebno oslikano platno s motivom Dubrovnika – istaknula je Boženka Anić, predsjednica Udruge.

Pročitajte još

Otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru nastavlja se idući tjedan

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] ‘HRVATSKA SLOBODA NIJE DOŠLA PREKO NOĆI’ 33. obljetnica osnutka Specijalne jedinice policije Grof

Dulist