Politika

Tišljariću novi mandat na čelu KMD-a, promjene u Upravnim vijećima kulturnih ustanova

Gradski vijećnici jednoglasno su podržali Paola Tišljarića za još jedan mandat na čelu Kazališta Marina Držića, a i sta odbora Gradskog vijeća u ovom je slučaju bio jednoglasan. Paolu Tišljariću protukandidat na provedenom natječaju bio je naš priznati kazališni, televizijski i filmski glumac Frane Perišin.

Gradski vijećnici imenovali su i nove članove upravnih vijeća javnih ustanova u kulturi. U UV Doma Marina Držića imenovani su Iris Mihajlović i Hana Čerimagić Sarić. Nikolina Pozniak i Paulina Bačić imenovane su u Upravno vijeće Javne ustanove u kulturi Dubrovački simfonijski orkestar. Luko Brailo i Dubravka Roko imenovani su u Upravno vijeće Javne ustanove u kulturi Folklorni ansambl „Linđo“. U Upravno vijeće Kinematografa imenovani su Marko Radić i Nives Zarač, dok u Dubrovačke ljetne igre ulaze Damir Čokljat i Sanja Mlinarić Vrbica. Đuro Market, Davor Mojaš i Marko Blažek novi su članovi Kazališnog vijeća Javne ustanove u kulturi Kazalište Marina Držića.

Nakon što je na osobni zahtjev dužnosti ravnateljice Dubrovačkih knjižnica razriješena Jelena Bogdanović, za vršiteljicu dužnosti ravnateljice imenovana je Lucija Bjelokosić.

Pročitajte još

Mišo Krstičević: ‘I tako punih 13 izgubljenih godina Dobroslavićeva mandata…’

Dulist

Maja Bender privremena ravnateljica Doma ‘Ragusa’, Mihaeli Skurić novi mandat na čelu ZOD-a

FRANKOVIĆ PORUČIO CAPORU Predložite prodaju dionica Luke i ako ih ne prodamo za veću cijenu, zatražite moju ostavku

Andrea Falkoni Račić

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija