Politika

Tišljariću novi mandat na čelu KMD-a, promjene u Upravnim vijećima kulturnih ustanova

Gradski vijećnici jednoglasno su podržali Paola Tišljarića za još jedan mandat na čelu Kazališta Marina Držića, a i sta odbora Gradskog vijeća u ovom je slučaju bio jednoglasan. Paolu Tišljariću protukandidat na provedenom natječaju bio je naš priznati kazališni, televizijski i filmski glumac Frane Perišin.

Gradski vijećnici imenovali su i nove članove upravnih vijeća javnih ustanova u kulturi. U UV Doma Marina Držića imenovani su Iris Mihajlović i Hana Čerimagić Sarić. Nikolina Pozniak i Paulina Bačić imenovane su u Upravno vijeće Javne ustanove u kulturi Dubrovački simfonijski orkestar. Luko Brailo i Dubravka Roko imenovani su u Upravno vijeće Javne ustanove u kulturi Folklorni ansambl „Linđo“. U Upravno vijeće Kinematografa imenovani su Marko Radić i Nives Zarač, dok u Dubrovačke ljetne igre ulaze Damir Čokljat i Sanja Mlinarić Vrbica. Đuro Market, Davor Mojaš i Marko Blažek novi su članovi Kazališnog vijeća Javne ustanove u kulturi Kazalište Marina Držića.

Nakon što je na osobni zahtjev dužnosti ravnateljice Dubrovačkih knjižnica razriješena Jelena Bogdanović, za vršiteljicu dužnosti ravnateljice imenovana je Lucija Bjelokosić.

Pročitajte još

USUSRET GRADSKOM VIJEĆU Više novca u proračunu, ‘placa’ uskoro u gruškom parku

Dulist

Đuro Capor u Upravnom odboru ‘Možemo!’, u Vijeću stranke Šain Kovačević, Marčinko i Giljača

Dulist

PEĐA GRBIN PORUČIO IZ DUBROVNIKA Država mora početi graditi stanove!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija