DuList IN

Tibor o novoj pjevačici Silentea: Vidjelo se da se prepala

Tibor o novoj pjevačici Silentea: Vidjelo se da se prepala

Popularni dubrovački bend Silente promovirao je na Radio Dalmaciji svoj novi singl ‘Sve što treba znat o ženi’ koji se danima nalazi u vrhu YouTube trendinga. Riječ je o prvoj pjesmi s njihovom novom pjevačicom, 19-godišnjom, Larom Viktorijom Ilić.

– Nismo se nadali ovome. Strašno je lijepo čut potporu publike, da te ljudi slušaju, da su zainteresirani za to što radiš. Što ima bolje od toga? – zapitao se u showu ‘Dobar dan Dalmacijo’ pjevač Silentea Tibor Karamehmedović.

Na pitanje voditelja Ines Nosić i Gordana Vasilja kako su došli do mlade Lare, koja je na prvu osvojila publiku, Tibor je odgovorio:

– Preko prijatelja koji je čuo da jedna mala iz Konavala pjeva. Na audiciju smo zvali otprilike desetak ljudi, nismo ni htjeli raditi veliku stvar oko toga. Na toj audiciji Lara je vjerojatno bila najlošija od svih, ali je imala nešto strašno zanimljivo. Vidjelo se da se prepala i ja sam bio siguran da ako maknem taj strah, da će ona pokazat sjajnu osobnost, koja je bliska našoj, tako da smo nakon nekoliko dana već bili poprilično sigurni da je ona ta – istaknuo je Tibor.

Tibor je komentirao i bojazan obožavatelja nakon što objavili da grupu napušta pjevačica Doris Kosović.

– Naravno da smo se i mi mislili kako ćemo bez Doris. Hoće li publici to biti dobro? Hoće li nama to biti dobro? Hoće li pjesmama pogodit, jer na kraju krajeva ako pjesma zvuči loše, zašto radit ovo? – rekao je.

Naglasio je kako žele izbjeći usporedbe između Doris i Lare.

– Nije da smo tražili nekakvu zamjenu, koliko smo tražili nekoga tko će dati sve od sebe da bend bude dobar. Ne mora ona ni biti jednako dobra, lošija, bolja od Doris. Ne mora biti Doris. Može jednostavno biti Lara, može biti svoja, kao što smo svi mi na kraju krajeva jednostavno mi – naglasio je.

Silente je, prije nekoliko dana, u rodnom Dubrovniku održao prvi koncert s novom pjevačicom, koju je publika dočekala ovacijama i o kojoj Tibor ima samo riječi hvale. Sada ih čeka velika ljetna turneja.

– Nadam se da će Lara ovo ljeto vidjeti što znači put, cesta i da će skupiti puno iskustva, da će biti prekrasno. Naravno da ćemo joj mi i publika dati podršku, tako da se vidimo uskoro po svim gradovima Lijepe naše i šire – zaključio je popularni pjevač.

Doris se službeno oglasila povodom istupa iz grupe te poželjela sve najbolje svojoj nasljednici. Rekla je kako će se i dalje baviti glazbom, ali ne uz Silente.

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović