DuList IN

‘THE DREAM OF REASON’ Zustra ima novi glazbeni spot

'THE DREAM OF REASON' Zustra ima novi glazbeni spot

Dubrovkinja Ariana Žustra, koja djelujem pod umjetničkim imenom ‘Zustra’ ima novi glazbeni spot ‘The Dream Of Reason’. Novinarka i kantautorica koja živi u Berlinu u novom singlu govori o prolaznosti svih stvari, ali na osvježavajući, ne depresivni način, zahvaljujući njezinom pogledu na svijet.

‘The Dream Of Reason’ ostavit će vas pomalo skromnim, podsjećajući nas na to da vlastitu nevažnost ne bismo trebali osjećati kao narcisoidnu ranu, već kao olakšanje, ističe glazbenica. U skladu s tim, singl odjekuje s mnogo toga što se ovih dana događa u svijetu: prava pjesma u pravo vrijeme. Riječ je o naslovnoj pjesmi njenog nadolazećeg debitanskog albuma, planiranog za izlazak početkom 2021.

'THE DREAM OF REASON' Zustra ima novi glazbeni spot

-Barokna simbolika vanitas uvijek me je dirnula. Pomagala mi je tijekom života pokušavajući sve što se događa staviti u velika sliku – kaže glazbenica.

Spot je snimljen u misterioznom prirodnom krajoliku njemačkog baltičkog mora s stablima poput kostura koji se uzdižu iz močvare koja bi mogla biti i Death Marshes iz Gospodara prstenova.

Spot njenom voljenom Gradu
Sa suptilnim, a intenzivnim zvukom koji je opisan kao ‘tamni dream pop koji se razvija u punu James Bond temu’ (Poule d’Or), ova hrvatsko-njemačka pjevačica/kantautorica se pojavila na blogovima i playlistama sve od 2018. godine.

'THE DREAM OF REASON' Zustra ima novi glazbeni spot

Na londonskom BBC radiju 6 su svirali njezin singl ‘The Twinkling Of An Eye’ u 2019., i iste godine je njezina pjesma ‘Oh No’ izabrana na kompilaciji ‘Listen to Berlin’ s najperspektivnijim newcomerima njemačke metropole, gdje ona sada živi. Posvetila je i spot voljenom rodnom gradu: crtani za njezinu pjesmu ‘The Twinkling Of An Eye’.

 

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist