Aktualno

TATE I DALJE MISLE NA BANOVINU Donirali 65 tisuća kuna samohranom ocu petero djece

TATE I DALJE MISLE NA BANOVINU Donirali 65 tisuća kuna samohranom ocu petero djece

Još jednom su članovi grupe ‘Tata je tata’ pokazali da imaju velika srca. Posjetili su obitelji u Glini, Graberju, Strašniku i Petrinju i pomogli velikom broju ljudi. Samohranoj majci s četvero djece donirali su novac za materijal za obnovu krova. Dogovorili su i daljnju akciju pomoći za ovu, kako je napisao jedan od tata Ivica Hajdić, hrabru majku koja je neizmjerno zahvalna na pomoći.

-Ako pitate njenu skromnu djecu je li im nešto treba, ponizno odgovaraju: ‘Ne treba ništa, hvala vam, pomozite potrebitijima…’ I da čovjek ne bi zaplakao. Ma i kamen bi plakao. Stalno smo skrivali suze jedni od drugih jer nekako nije muški pustiti suzu… – istaknuo je. Posjetili su još tri obitelji s više djece kojima su u nekoliko navrata pomagali, a koji su ihvrhunski dočekali. Na kraju današnje akcije pošli su do samohranog oca petero djece kojemu su uručili donacijski ček od 65 tisuća kuna.

-Zasluženo nosi naziv tata. U potpunosti mu je uništena kuća. Uručili smo mu simbolično donacijski ček od 65 tisuća kuna. Suze, grop u grlu i zahvalnost u očima ovog nevjerojatnog borca za svoju djecu, dovoljno su rekle hvala svima nama jer nije mogao izgovoriti niti riječi… – napisao je Hajdić i dodao:

-Ono što mogu reći u ime svih je veliko hvala svima vama, Dubrovnik je kao uvijek pokazao veliko srce, jer ovo je zasluga svih vas koji ste nam pomagali i koji ste nas podržavali. Teško je prenijeti emocije, teško je u šaku riječi provući teške i tužne sudbine ljudi, ali ono što mogu reći sa sigurnošću je da je tako dobro činiti dobro, i da je lijepo biti dio ove vrhunske ekipe ‘Tata je tata’ na koju sam beskrajno ponosan – rekao je.

Pročitajte još

SEDAM GODINA OD VELIKE TRAGEDIJE Odavanje počasti žrtvama održat će se na Porporeli

Dulist

NACIONALNA MANIFESTACIJA Obilježena 13. Noć knjige u Dubrovačkim knjižnicama

Dulist

PREMA ISTRAŽIVANJU Parking na dubrovačkom aerodromu najskuplji u Europi

Dulist