Aktualno

TATA JE TATA: Odaziv je bio dobar, dođite nam i sutra!

TATA JE TATA: Odaziv je bio dobar, dođite nam i sutra!

Akcija udruge ‘Tata je tata’ započela je danas u 16 sati ispred dvorane u Gospinom polju. Iz Udruge poručuju zahvalnost svima koji su odlučili pomoći.

– Sutra ćemo znati više, ali mogu reći da je danas odaziv bio dobar i pozivamo sve da nam dođu i sutra, te ako nisu u mogućnosti da sudjeluju preko maila – rekao je za DuList Matko Saltarić.

Napomenuo je da je učlanjenje u Udrugu uvijek moguće, da godišnja članarina iznosi 30 eura i da se ovom akcijom, koja traje još i sutra 13. svibnja od 10 do 16 sati, skupljaju novci za fond za pomoć trima obiteljima koje su u teškom financijskom stanju.

Podsjećamo, član može biti svatko punoljetan tko je već tata, djede, nono ili će mòžda jednoga dana postati tata. Iz Udruge također napominju da, ako niste u mogućnosti doći, a želite postati član ili donirati za ove obitelji, možete uplatiti na račun udruge Hrvatske poštanske banke HR8823900011101366357 ( naziv klijenta: HUMANITARNA UDRUGA TATA JE TATA DUBROVNIK i pri tome napišite – za članarinu. U tom slučaju trebate im se javiti na mail radi vaših podataka koje trebaju tatajetata.dubrovnik@gmail.com (pošaljite Vaše ime, prezime, datum rođenja, adresu, OIB i broj mobitela) ili ako uplaćujete samo donaciju za obitelji u potrebi, bez da se učlanjujete u tom slučaju dovoljna je samo uplata s vašim imenom i prezimenom.

Pročitajte još

USTAVNI SUD ODLUČIO Predsjednik Milanović ne može biti mandatar niti premijer

Dulist

Vodovod rješava alternativnu opskrbu Grada vodom

Dulist

OPREZNO POD DUBOM! Mnogi i dalje ignoriraju novu prometnu regulaciju

Dulist