DuList IN

SVI NA SOUTH POINT ROCK & RIDE Imamo ulaznice za Hladno pivo!

South Point Rock and Ride, najveći ‘motorizirani’ događaj dosad u ovim krajevima, održat će se 11., 12. i 13. kolovoza na nekoliko lokacija, a mi ovom prilkom dijelimo karte za drugi dan festivala  i koncert Hladnog piva! 

Javite nam se na info@dulist.hr i pošaljite ime, prezime i kontakt, najbrža osoba osvaja dvije ulaznice. Dijelimo ukupno 2×2 ulaznice! 

A što nas očekuje u ludom vikendu na dvije rote? Stižu nam Hladno pivo, Atomsko sklonište i Atlantida, za pravu rock and ride zabavu ovog ljeta.

Dakle, južni dio Hrvatske od ovoga ljeta bit će bogatiji za još jedan veliki rock događaj koji će okupiti sve ljubitelje vožnje na ‘Dvije rote’, a i ljubitelje dobre rock svirke. Bogati glazbeni i dnevni program u organizaciji moto kluba Dvije rote provest će sve sudionike kroz čarobni dio dubrovačke obale, Konavala i magične Orsule, gdje će se uz najljepši zalazak na jadranskoj obali i pogled na Dubrovnik napraviti velika panoramska fotografija.
Ukoliko ste ljubitelj dobrih rock ritmova zasigurno ćete naći nešto za sebe uz vodeći rock and punk band u Hrvatskoj Hladno pivo, uz koje će još nastupiti i legendarno Atomsko sklonište te rock miljenici dubrovačke publike – Atlantida.

Program počinje već 11. kolovoza u kampu u Šišinim dubima, koji će bit će otvoren za sve posjetitelje. Uz piće dobrodošlice i rock glazbu našeg DJ-a možete zauzeti svoje mjesto u kampu i uživati u druženju sve do zajedničkog odlaska na Orsulu koji se planira u 18 sati!

Čarobna Orsula otvorit će svoja vrata već od 17 sati svim posjetiteljima, a sam program zamišljen je kao druženje svih ljubitelja vozila na ‘Dvije rote’! Bikeri, skuteraši, biciklisti, sigwayeri, howerborderi, skateborderi… Te svi ljubitelji dobre rock svirke su pozvani da dođu na Orsulu i uživaju u zalasku sunca i pogledu na prekrasni Dubrovnik!
U sami suton slikat će se fotografija svih sudionika. Nakon zalaska sunca i fotografiranja, na Orsuli će se održati koncert Atomskog Skloništa, starih rockera iz Pule koje ne treba posebno predstavljati. Nakon koncerta u koloni zajednički povratak u Šišine dube.

Drugi dan festivala South Point Rock & Ride, 12, kolovoza, bit će u znaku moto igara koje počinju još u jutarnjim satima u Šišinom dubima, gdje se očekuje dolazak gostiju iz svih krajeva. U 15 sati kreće veliki defile. U odličnom rock and ride raspoloženju svi sudionici provest će se uz čarobnu dubrovačku obalu i dubrovačko zaleđe.
Defile je zamišljen u tri etape s pauzama, te će proći kroz gotovo cijele Konavle. Prava etapa kreće iz kampa Šišini dubi, nastavlja prema jugu rutom Pridvorje, Dubravka, Zastolje, Gruda, Pločice, Vitaljina te dolazi na najjužniju točku Hrvatske – na Prevlaku. Na Prevlaci se planira pauza uz okrepu za sudionike defilea. Nakon pauze nastavak vožnje donjom bandom prema Cavtatu. Druga etapa nastavlja s Prevlake za Molunat, te preko Poljica, Radovčića, kroz Popoviće , Komaje i Močiće do Cavtata. U Cavtatu pauza za piće i razgledavanje. Nakon pauze kolona iz Cavtata kreće u smjeru Čilipa, te se prolazi kraj Club House moto kluba Dvije Rote i vraća se u kamp u Šišine dube.

Od 20.30 u iznimno bogatom večernjem programu sve posjetitelje očekuju nastupi čak tri benda. Konavoski bend Bjelouška zagrijat će atmosferu izvodeći rock hitove u vlastitom aranžmanu. Program se nastavlja nastupom dubrovačkog benda Atlantida koja djeluje od 1990. godine, izvode svoj autorski materijal naslonjen na čvrste ritmove i melodično pjevanje. Nakon Atlantide slijedi ni više manje Hladno pivo, koje će nakon više godina nastupiti u Dubrovniku na većem otvorenom prostoru, a sudeći po odazivu na prijašnje koncerte u Dubrovniku, ne sumnjamo da će napraviti pravu rock punk ride atmosferu!

Na dvije noge na dvije rote, ili možda na četiri, provezite se kroz čarobne dubrovačke krajolike i budite dio nezaboravne ljetne rock zabave. Za sve one koji se dođu 11. kolovoza baš na dvije rote, besplatan je ulaz. Za sve ostale su karte po festivalskih cijenama na prodajnim mjestima parka Orsule.

Ulaznice za koncerte u Šinišinim dubima 12. kolovoza (Hladno pivo, Atlantida, Bjelouška) nabavite na ulazu po cijeni od 70 kuna na dan koncerta. Bikerima je ulaz besplatan kao i kampiranje u moto kampu!

Naravno, sve što vas zanima možete pronaći i na službenom Facebook događaju.

Pročitajte još

[FOTO] U tijeku završne pripreme, jedva čekamo jubilarni Dubrovački zimski festival!

Dulist

Ovo su najpopularniji memovi u 2023., među njima i filmska scena iz Dubrovnika!

Dulist

Petar Šegedin skoro se rasplakao zbog svog cimera iz ‘Superstara’

Dulist