Grad

SVEUČILIŠTE PROVODI ISTRAŽIVANJE Kakvi su stavovi lokalnog stanovništva o razvoju turizma?

SVEUČILIŠTE PROVODI ISTRAŽIVANJE Kakvi su stavovi lokalnog stanovništva o razvoju turizma?

Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku obavještava stanovnike zaštićenog svjetskog dobra grada Dubrovnika (GK Grad i dio GK Pile) kako će se provođenje istraživanja stavova lokalnog stanovništva o razvoju turizma održati od 12. do 15. veljače. Studenti Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju će s akreditacijama prikupljati podatke i to od 16:30 do 19:30 sati – ističu u priopćenju sa Sveučilišta u Dubrovniku.

Dio je to aktivnosti Plana upravljanja svjetskim dobrom UNESCO-a ‘Starim gradom Dubrovnikom’ – Plan nosivog kapaciteta kroz koji će se objediniti aspekti nosivosti prostora, uključujući stavove lokalnog stanovništva, očuvanje kulturnog lokalnog identiteta stanovništva, očuvanje okoliša i javnog prostora te drugi elementi koji su važni u kontekstu nosivosti prostora. Sudjelovanje u istraživanju je dobrovoljno i jamči se zaštita osobnih podataka.

-Ako netko u tom vremenu ne bude na adresi, a želio bi sudjelovati, molimo Vas da se obratite na broj 098/525217 ili na mail ipavlic@unidu.hr kako bi se osigurao dodatni termin istraživanja – navode iz Sveučilišta.

 

Pročitajte još

POJAČANJE U LIBERTASU Stigao novi autobus

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

OD OVOG VIKENDA Libertas ‘pojačava’ šesticu i četvrticu

Dulist