Aktualno

SVEČANO U KATEDRALI GOSPE VELIKE ‘Neka ova Prva pričest bude vaš novi početak’

Svečano je ove subote bilo u župi Velike Gospe. Naime, trideset mališana primilo je Prvu pričest, a djelitelj sakramenta bio je katedralni župnik don Marin Lučić. Tijekom propovijedi, don Marin je istaknuo kako nije uvijek lako prepoznati kad nas Gospodin zove.
-I vi ste kao prvopričesnici pozvani od Gospodina, a ovdje je s vama vaša obitelji, vaši roditelji koji vam pomažu da čujete kad vas Gospodin zove – rekao je don Marin istaknuvši kako Gospodin poznaje svakog od njih po imenu.
-Jako dobro pozna svakoga od vas, zna vaše srce. I vi ste prepoznali koliko je važno biti uz Isusa i koliko je važno primiti danas Isusa i koliko ćete od Isusa živjeti, jer će vam Isus dati snagu da možete hitati naprijed. I onda ćete u svom životu prepoznavati da vas Gospodin zove, svakoga na svoj način. Svak od vas ima neke svoje sposobnosti, neke svoje talente i onda ćete polako otkrivati tko ste, a u tome će vam pomoći Isus – rekao je don Marin.
-Gospodin vas danas želi okrijepiti i osnažiti da ovo bude novi početak vašeg života. Neka ova Sveta pričest bude novi početak, da svakome od vas Isus kaže: Ne boj se, znam što ti možeš biti. Neka vas Gospodin osnaži na tom vašem životnom putu – rekao je don Marin.

Pročitajte još

Dukat povlači dva jogurta iz butiga zbog prisustva pesticida

Dulist

Bloger Krule: ‘Kafana 8 metara od Straduna, makijander 8 kuna, sokina 21 kunu… Da je manje bilo bi džaba’

Dulist

BUDITE NA OPREZU Za sutra najavljene visoke temperature

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija