Županija

SVEČANA SKUPŠTINA Petar Srijemsi i Georg Nemetschek počasni članovi KUD-a Marko Marojica

Svečanom skupštinom u subotu navečer KUD Marko Marojica obilježio je 45 godina svoga postojanja uz sve generacije društva. Predsjednik KUD-a Ivica Grbić ovom je prigodom podsjetio na osnivanje ovog vrijednog župskog društva te dao povijesni presjek njegovog rada. Podijelio je zahvalnice svim članovima koji su sudjelovali u radu, kao i onima koji su KUD-u pomagali na druge načine, uključujući i medije koji prate njihov rad. Zahvalnicu je dobio i na tjednik DuList.
Prvim voditeljima i osnivačima društva zahvalnice su dodijeljene posthumno, a dodijeljena su i posebna priznanja. Naime, status počasnog člana dobio je gospar Petar Srijemsi, kao dugogodišnji član i voditelj KUD-a, a isti je status zaslužio i Georg Nemetschek koji godinama pomaže rad ovog župskog društva.
Potpredsjednik Marin Srijense najavio je veliki obljetnički koncert koji će se održati u subotu, 25. lipnja u Mandaljeni. Skupštini su nazočili i načelnik Silvio Nardelli te direktorica župskog TZ-a Anamarija Kusalo.

Pročitajte još

Bekić: U Dnevnoj bolnici Metković do danas pregledano 1150 pacijenata

Dulist

LASTOVCI, DOĐITE NA JAVNU RASPRAVU! Izazovi očuvanja kvalitete života na otoku

Dulist

ZNANJEM DO EU FONDOVA Otvoreni pozivi za dRural potpore za zrcalne regije

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija