Županija

SVEČANA SKUPŠTINA Petar Srijemsi i Georg Nemetschek počasni članovi KUD-a Marko Marojica

Svečanom skupštinom u subotu navečer KUD Marko Marojica obilježio je 45 godina svoga postojanja uz sve generacije društva. Predsjednik KUD-a Ivica Grbić ovom je prigodom podsjetio na osnivanje ovog vrijednog župskog društva te dao povijesni presjek njegovog rada. Podijelio je zahvalnice svim članovima koji su sudjelovali u radu, kao i onima koji su KUD-u pomagali na druge načine, uključujući i medije koji prate njihov rad. Zahvalnicu je dobio i na tjednik DuList.
Prvim voditeljima i osnivačima društva zahvalnice su dodijeljene posthumno, a dodijeljena su i posebna priznanja. Naime, status počasnog člana dobio je gospar Petar Srijemsi, kao dugogodišnji član i voditelj KUD-a, a isti je status zaslužio i Georg Nemetschek koji godinama pomaže rad ovog župskog društva.
Potpredsjednik Marin Srijense najavio je veliki obljetnički koncert koji će se održati u subotu, 25. lipnja u Mandaljeni. Skupštini su nazočili i načelnik Silvio Nardelli te direktorica župskog TZ-a Anamarija Kusalo.

Pročitajte još

Nakon 30 godina počinju projekcije u Ljetnom kinu Cavtat

Dulist

Božo Lasić: ‘Razumijem razočaranje sugrađana. U ponedjeljak očekujemo izmjene voznog reda’

Dulist

Ministarstvo turizma i sporta odobrilo 300 tisuća kuna za opremanje sportske dvorane OŠ Gruda

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija