Županija

SVE TAJNE PODZEMNIH VODA Predavanje o Gornjim horizontima

Područni odbor Dubrovnik Hrvatske komore arhitekata organizira predavanje Zdravka Brajkovića, dipl.ing.geologije pod nazivom “Gornji horizonti”. Predavanje će se održati u četvrtak, 8. svibnja 2014. u Sveučilišnom kampusu Dubrovnik u 18 sati.

Namjera predavanja je da sa stručne strane ukaže na dosadašnje i buduće moguće poremećaje nastale izgradnjom sustava “Gornji horizonti”, koji imaju svoju i pozitivnu i negativnu stranu, te ukaže na potrebu detaljnijeg istraživanja i uspostavljanja kvalitetnog monitoringa površinskih i podzemnih voda na najugroženijim pozicijama: Dubrovačko priobalje s izvorima pitke vode, srednji-donji tok Neretve s izdašnim izvorima na lijevoj obali rijeke, ušće Neretve, a sve osobito u svijetlu labilne ravnoteže između kopnenih (površinskih i podzemnih) voda i mora.

Pročitajte još

Libertasovo prodajno mjesto u Župi bit će otvoreno od ponedjeljka do 7. veljače!

Dulist

Sutra će doći do izmjena na Libertasovoj liniji 25

Dulist

Noć muzeja u Naroni – zanimljiv program za sve uzraste!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija