Aktualno

SVAKOG PETKA Mokošani, odsad ćete lakše do novih osobnih i putovnica

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske obavještavaju građane da će od sutra 27. rujna, svakog petka, od 9.30 do 14 sati, u prostorijama Mjesnog odbora Mokošica moći obaviti sljedeće upravne poslove: Izdavanje osobnih iskaznica i putovnica, prijava i odjava prebivališta i boravišta te izdavanje uvjerenja o prebivalištu i boravištu.

Također, u okviru projekta ‘Mokošica – mjesto sigurnog življenja’, kojeg je osmislila i provodi, u suradnji s lokalnom samoupravom, Policijska postaja Dubrovnik, u utorak 1. listopada 2019. godine, u 20 sati, u prostorijama Osnovne škole u Mokošici, održati sljedeća sjednica Vijeća za prevenciju Gradskog kotara Mokošica.

Na sjednici Vijeća će se raspravljati o sigurnosnim i komunalnim problemima u Novoj Mokošici te je ista otvorena za javnost i mogu prisustvovati svi građani ovog gradskog naselja. Posebno se pozivaju predstavnici stanara stambenih zgrada u Novoj Mokošici da sudjeluju u radu Vijeća.

Izvor: PU dubrovačko-neretvanska

Pročitajte još

KOLIKO SE OD GRADNJE SLIJEVA U GRADSKI PRORAČUN? Komunalni doprinos lani ‘jači’ nego 2019.

Andrea Falkoni Račić

Za četvrtak za dubrovačko područje upaljen narančasti alarm

Dulist

Polaganjem vijenaca na Vjetrenom mlinu i Boninovu obilježen Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija