Grad

SVAKA ČAST Patriku Papcu još jedan Oskar znanja!

SVAKA ČAST Patriku Papcu još jedan Oskar znanja!

Dubrovački gimnazijalac Patrik Papac i ove će godine dobiti Oskar znanja.

Riječ je velikom priznanju i nagradi za izniman uspjeh i postignute rezultate na državnim i međunarodnim natjecanjima u znanju. Nagrade dodjeluje Agencija za odgoj i obrazovanje i Ministarstvo znanosti i obrazovanja u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija.

Dodjela priznanja i Oskara znanja učenicima državnim prvacima na natjecanjima u znanju i učenicima koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na međunarodnim natjecanjima održat će se 29. lipnja 2017. godine u Velikoj dvorani Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu s početkom u 12 sati. Tom prilikom i mentorima učenika uručit će se zahvalnice i plakete.

-Čestitamo još jednom mentorici prof. Jeleni Varezić i učeniku 4. d razreda Gimnazije Dubrovnik Patriku Papcu koji je na Srednjoeuropskoj matematičkoj olimpijadi u Vocklabrucku u Austriji u kolovozu 2016. god. osvojio dvije zlatne medalje, pojedinačno i ekipno – ponosno ističu iz Gimnazije Dubrovnik.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović