Aktualno

SVAKA ČAST! Mladi iz Mokošice dijelili pomoć od vrata do vrata u Petrinji, Glini i Sisku

Reći će nam kako nisu ništa posebno napravili, no o njihovom dobrom djelu zaista vrijedi zapisati riječ hvale. Šest prijatelja, šest mladih Mokošana uputili su se u noći s utorka na srijedu prema mjestima u Banovini koja su pogođena razornim potresom ovog utorka, a nakon što su prikupili hranu i ostale potrepštine koje su donirali stanovnici Mokošice.

-Nas nekoliko prijatelja smo se skupili kako bismo pomogli oko građevinskih radova pa nam je došla ideja da možemo još više pomoći sa skupljenom hranom za djecu, starije i nemoćne i sami ih osobno predati od kuće do kuće, od vrata do vrata – istaknuli su za DuList.

-Napunili smo dva kombija i jedan Cady pun robe i potrepština potrebnih za život. Nakon skupljene pomoći uputili smo se u četiri sata ujutro za Petrinju. Čuli smo se s prijateljima koji su gore i odnijeli u nekoliko kuća hranu koju nisu imali. Zatim smo pošli u ‘Udrugu Betlehem Sisak’ pa u još dva staračka doma. Nakon toga smo se čuli s poznanikom iz Petrinje koji je inače sezonac u Dubrovniku i u njegovoj ulici podijelili potrepštine – govore nam ovi mladići iz Mokošice. Uputili su se i prema Glini i dijelili potrepštine po selima kome god je trebalo. Trenutno se vraćaju prema Dubrovniku.

-Velika hvala Mokošanima na prikupljenim sredstvima. Bez kojih ovakvo dirljivo putovanje ne bismo imali – reći će. Bravo momci!

Foto: Privatna arhiva

Pročitajte još

NEKA NJEGOVA NADA SVIMA BUDE INSPIRACIJA Ivanova želja je jednostavna: ‘Želim hodati!’

Mia Njavro Banić

IN MEMORIAM Posljednji pozdrav našem gosparu Željku

Dulist

U NOĆI S PETKA NA SUBOTU Policija u akciji, provjerite koga će nadzirati

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija