Grad

Sutra ekskluzivna istina o marini u Komolcu!

riki rossetti 1

Savjetnik gradonačelnika za more i priobalje kapetan Rikard Rossetti će sutra, u četvrtak 25. rujna 2014. s početkom u 12 sati u Maloj vijećnici održati konferenciju za medije na temu “Istina o pripojenju marine Miho Pracat sustavu ACI marina”.

Stoji tako u službenom pozivu iz Gradske uprave kojeg potpisuje viša stručna suradnica za informiranje Doris Alavija. I ništa tu ne bi bilo čudno da je, na primjer, marina Miho Pracat ili sustav ACI ičim (vlasnički?) vezan za Grad Dubrovnik, a da se to pripojenje dogodilo jučer, ovog mjeseca, ove ili prošle godine.

Međutim, ostaje nejasno zašto savjetnik Rossetti koristi resurse Grada Dubrovnika (stručna suradnica i mala vijećnica) u private svrhe, kako bi baš on iznio neku svoju istinu o događaju koji se dogodio prije 25 godina i koji je zanimljiv njemu osobno i možda nekom užem krugu osoba koji su sudbinski bili vezani za taj događaj (npr. zaposlenici).

Ljudi koji imaju potrebu iznositi svoja saznanja, stavove i mišljenje o pojedinoj temi u tu svrhu organiziraju konferenciju za medije, javnu tribinu ili skup građana. I u tu svrhu ne angažiraju resurse koji se financiraju novcem građana Dubrovnika, ne koriste usluge gradskih glasnogovornika niti službene prostorije Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

Franković poručio diplomantima RIT-a: ‘Budite blagi prema ljudima oko sebe pa će vam se tako i vratiti’

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Zamjenica Tepšić na panelu ‘Studiraj i treniraj’

Dulist