Sport

Šutalo i Dobud najuspješniji u 2012. godini

Šutalo i Dobud najuspješniji u 2012. godini

Najuspješniji sportaš i sportašica u Dubrovačko-neretvanskoj županiji u 2013. godini su vaterpolist VK jug CO Nikša Dobud i judoka JK Dubrovnik Ivana Šutalo.

 Tako je na svojoj sjednici održanoj u utorak, 30. travnja 2013. godine odlučio Izvršni odbor Zajednice športa Dubrovačko-neretvanske županije.
 
Za najuspješniju momčad izabran je AK Dubrovnik racing, dok je za najuspješniju ekipu u 2012. godini izabrana ŽKK Ragusa. Najuspješniji trener je bivši trener Juga hrvatske vaterpolske reprezentacije te trenutni izbornik Australije Elvis Fatović, a najuspješniji savez Stolnoteniski savez Dubrovačko-neretvanske županije.
 
Najuspješnija ženska sportska nada u 2012. godini je rukometašica RK Dalmatinke Valentina Blažević, a najuspješnija muška sportska nada judoka JK Konavle Cavtat Pero Tuka.
 
Izvršni odbor Zajednice športa Dubrovačko-neretvanske županije također je dodjelio i Nagradu za životno djelo Maksimu Giljeviću iz Ploča te za iznimno sportsko dostignuće Andru Bušlji i Nikši Dobudu iz Dubrovnika te Maru Jokoviću iz Župe dubrovačke.

Pročitajte još

OLMISSUM SLAVIO Square nije uspio izboriti majstoricu polufinala

Dulist

PRVI DAN ‘SWIM WARSA’ Šest medalja za Plivački klub Jug!

Dulist

Sestre Jurković brončane na Europskom veslačkom prvenstvu!

Dulist