Županija

SUSRET VINARA I UGOSTITELJA Najavljen treći Dubrovnik FestiWine

Susret2016 18

Poslovni susret vinara i ugostitelja, u organizaciji Dubrovačko-neretvanske županije i razvojne agencije DUNEA-e, okupio je danas, u hotelu Sheraton, 51 vinara i više od 100 ugostitelja na kojemu su vinari mogli direktno prezentirati svoje vino potencijalnim novim kupcima.

Otvarajući manifestaciju župan Nikola Dobroslavić naglasio je kako je svaka ponuda ugostiteljskih objekata na našem području manjkava ukoliko ne uključuje vina Dubrovačko-neretvanske županije, koja su ujedno i najbolja hrvatska vina.

Govoreći u ime ugostitelja, predsjednik Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika Tonći Bitanga dodao je kako bi svaki restoran na svojoj vinskoj karti morao imati minimalno 60 posto vina iz naše županije.

Ovom je prigodom najavljen i treći Dubrovnik FestiWine, koji će se, u organizaciji Dubrovačko-neretvanske županije održati od 25. travnja do 1. svibnja, s ustaljenim programom Dubrovačke vinske setemane, izbor najboljeg bijelog vina uz stonsku kamenicu, Dubrovnik FestiWine Trophy – ocjenjivanje regionalnih vina, FestiWine Gala dinner i središnju izložbu vina 29. i 30. travnja.

Pročitajte još

Mljećani: ‘Nedostaje nam vrtić, veterinarska ambulanta, javni bilježnik, kino i još mnogo toga!’

Dulist

The Guardian uvrstio Cavtat na listu najljepših obalnih gradova i mjesta

Dulist

[FOTO] TRATAMENAT ZA DAN ŽUPANIJE Pogledajte koga je župan ugostio na svečanom objedu

Dulist