Hrvatska

Supruga vlasnika Hotela Maestral kupila Mamićevu vilu na Tuškancu

Supruga vlasnika Hotela Maestral kupila Mamićevu vilu na Tuškancu
02.07.2015., Zagreb - Policija u pretresu obiteljske kuce izvrsnog predsjednika Dinama Zdravka Mamica na Tuskancu. "nPhoto: Goran Stanzl/PIXSELL

Zdravko Mamić, odnosno njegova supruga Marina, krajem prošle godine prodao je obiteljsku vilu na zagrebačkom Tuškancu za 6 milijuna eura. Vilu je kupila Linda Ćorić, supruga tajanstvenog poduzetnika Danka Ćorića, jednog od najimućnijih Hrvata i osnivača lanca kladionica SuperSport, i to za 6 milijuna eura, kako stoji u kupoprodajnom ugovoru sklopljenom krajem studenog prošle godine, donosi Jutarnji list.

Danko Ćorić, osnivač SuperSporta, slovi za jednog od najimućnijih Hrvata i najtajanstvenijih poduzetnika. Podrijetlom je iz Širokog Brijega, a milijune je zaradio, piše Jutarnji, na prodaji lanca kladionica, koje je potom sa suprugom odlučio investirati, među ostalim i u zagrebačke nekretnine. Za 135 milijuna kuna ljetos je od Josipa Kordića kupio jednu od ljepših vila na Tuškancu, a preuzeo je i dubrovačke Hotele Maestral. U Dubrovniku je, pisao je DuList u kolovozu 2021. godine, Linda Ćorić kupila Villu Rašicu podno Petke.

Više pročitajte ovdje.

Photo: Goran Stanzl /PIXSELL

Pročitajte još

TKO PROPUSTI ROK, SNOSIT ĆE POSLJEDICE Ako ste zaštićeni najmoprimac, prijavite se u Registar stanova!

Dulist

MAĐARSKI I TALIJANSKI BORBENI ZRAKOPLOVI Iduća dva mjeseca bi trebali štititi hrvatsko nebo

Dulist

OD PREVLAKE DO ILOKA Biciklistički maraton u spomen ubijenih redarstvenika u Borovu selu

Dulist