DuList IN

[SUMMER OF SHAQ] Culture Club Revelin & Shaquille O’Neal – ma kakva kombinacija!

[SUMMER OF SHAQ] Culture Club Revelin & Shaquille O'Neal - ma kakva kombinacija!

Konačno je stigao taj dan – ‘the one and only’ Shaquille O’Neal, legendarna košarkaška zvijezda, stigao je u Dubrovnik. No ne kao gost, šetajući Stradunom… Već kao DJ i to priznati DJ Diesel, a večeras je do usijanja doveo atmosferu u Culture Clubu Revelin.

Shaquille O’ Neal ne krije oduševljenje Hrvatskom, potvrdio je to u brojnim intervjuima, osobito nakon nastupa na Zrću 2019. kao DJ Diesel. Zanimljivo je da Shaq, za razliku od brojnih kolega sportaša, ne ‘bježi’ od medija, već rado daje intervjue i izjave. Također je oduševljen svojim kolegama košarkašima, a jedan stih, ‘I want to shot like Petro’, je posvetio Draženu Petroviću!

I nećemo sada diskutirati je li vam draži kao košarkaš ili kao DJ, već mu odati priznanje što je na oba ‘terena’ – fantastičan!

Shaq je u glazbenim vodama od 1993., kad je izdao rap album ‘Shaq Diesel’, a dvije godine kasnije kreće nastupati po festivalima i klubovima.

– Culture Club Revelin s ponosom ulazi u novu sezonu koju će obiIježiti daleko najveće svjetske zvijezde elektronske glazbe. Ova ljetna sezona Culture Cluba Revelin, uz zvijezde elektronske glazbe, svaku noć bit će obilježena atraktivnim, jedinstvenim i zanimljivim programom, kojim će se unijeti duh zabave u ovom dijelu Europe. Dubrovnik će se na ovaj način naći na mapi mladih ljudi iz cijelog svijeta koji će moći na potpuno drugačiji način uživati u jednom od najatraktivnijih svjetskih gradova i najljepših ljetnih destinacija – već su prije istaknuli iz kluba, i sami sebi digli ljestvicu visoko.

A legendarni NBA košarkaš, visok 216 centimetara i težak 147 kilograma, ljubitelj glazbe, večeras je izmiksao setove trapa, hip-hopa i dubstepa… Prije ovog dubrovačkog, nastupio je u klubu ‘Diamond’ na Krku i potvrdio svoju ljubav prema Lijepoj Našoj. A vi, dragi čitatelji, uživajte u našoj galeriji!

Pročitajte još

KONAVOSKI DVORI Pirjani teleći obrazi kao ideja za blagdansku trpezu

Dulist

KREATIVNI PRAZNICI U LUŽI Radionica crtanja likova iz crtića na najmlađe!

Dulist

GASTRO MARE Chef Bjelko donosi svoj recept za pečenog kokota

Dulist