DuList IN

73. IGRE Jedinstvenu mješavinu žanrova u park Gradac donosi nam Cory Henry!

73. IGRE Jedinstvenu mješavinu žanrova u park Gradac donosi nam Cory Henry!

Cory Henry je virtuoz na klavijaturama, producent i multi-instrumentalist te jedan od najatraktivnijih glazbenika, a svoj će vokal i impresivne vještine na raznim instrumentima otkriti festivalskoj publici ovu nedjelju, 17. srpnja s početkom u 21:30 sati u parku Gradac!

Uzbudljiva i ritmična izvedba u kojoj se miješaju jazz, blues, soul, R&B i gospel ono je što možemo očekivati od Coryja Henryja i sjajne skupine glazbenika s kojom će dijeliti pozornicu, a među njima su TaRon Lockett na bubnjevima, Nicholas Semrad na klavijaturama, Josh Easley na bassu te vokali Matia Washington i Lenesha Randolph. Ljubav, prekidi, društvena svijest, nepravde i posljedice emocionalne iscrpljenosti teme su koje ga nadahnjuju i o kojima progovara u svojoj glazbi kojom nastoji ujediniti sve slušatelje!

Odrastajući u njujorškoj četvrti Brooklyn, djetinjstvo je provodio među stranicama partitura. Od svoje druge godine svira orgulje, a od srednje škole glavna je zvijezda kultnog kluba Village Underground. Od tada je njegova glazbena karijera u vrtoglavom usponu – od turneja i nastupa sa svjetskim imenima do solo projekata i višestrukih Grammy nominacija. U najnovijem projektu iz 2020. godine Something To Say predstavio je zvuk kojeg je prozvao Future Soul.

Ulaznice za koncert dostupne su preko festivalskih mrežnih stranica www.dubrovnik-festival.hr ili servisa www.ulaznice.hr te na blagajni u Festivalskoj palači (Od Sigurate 1), svakim danom od 9 do 21.30 sati. Kupnjom Mastercard® i Maestro® karticama ostvaruje se 10 % popusta dok kupnja u iznosu od preko 500 kn donosi voucher za 30 % popusta na festivalske suvenire.

Pročitajte još

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist