Politika

Šuica se kandidirala za zamjenicu predsjednika HDZ-a

Kandidirat ću se za zamjenicu predsjednika Hrvatske demokratske zajednice, rekla je uvodno na konferenciji za novinare predsjednica GO HDZ-a Dubrovnik, Dubravka Šuica. 

Dodala je kako smatra da će sa svojim 22-godišnjim iskustvom u HDZ-u i znanjem pomoći u daljnjem radu stranke.

– Više se govori o demokratizaciji u HDZ-u, nego što se na tome radi. U stranci je nestao duh zajedništva i odgovornosti prema narodu , a ja osobno nikad nisam gajila raskolničke ideje – dodala je Šuica naglasivši kako su upravo uzborima u temeljnim ograncima željeli pokazati da će „demokracija biti na djelu“ te kako želi sudjelovati u radu predsjedništva.

Na pitanje koga podržava kao predsjednika HDZ-a odgovorila je kako kandidacijski proces traje do 5. svibnja.

– Još uvijek nije jasno tko su kandidati i ne želim izražavat mišljenje vezano za to – napomenula je dodavši kako sada mora prikupiti 300 potpisa podrške.

Osim njene  najave kandidature za zamjenicu predsjednika HDZ-a, na konferenciji za novinare bilo je riječi o aktualnim unutarstranačkim izborima, o čemu je uz Dubravku Šuicu, govorio i Antun Kisić. 
 

 

Pročitajte još

KLUBOVI UMALO OSTALI BEZ FINANCIJA ‘U dubrovačkom sportu kriza nam je veća nego rat u Ukrajini’

FRANKOVIĆ SRĐEVCIMA ‘Vaši su ljudi uhvaćeni s rukama u tegli meda. Maknite ih!’

Franković zbog kupnje TUP-a ‘zaradio’ kaznenu prijavu!

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija