Politika

Šuica: Ovo je osveta malog Kineza

Ovo doživljavam kao osvetu malog Kineza – osvrnula se Dubravka Šuica na srčano izlaganje Andra Vlahušića na temu raspisivanja referenduma o upravljanju zidinama.

Vlahušić je, naime, optužio HDZ da ne želi uzeti novac strancima, već nametnuti veća davanja građanima.

– Nigdje na svijetu nema da se gradonačelnik optužuje zbog želje da puni gradski proračun. HDZ, Dubravka Šuica, Teo Andrić ovdje kažu da je zabranjeno uzimati novac strancima jer građani ne plaćaju ulaz na zidine. Ponavljaju stalno: nemojmo uzimati novac strancima i s tim novcem puniti proračun. A tko će platiti 50 milijuna kuna minusa kojega ste nam ostavili – govorio je Vlahušić, što je izazvalo burnu reakciju Antuna Kisića iz klupe.

– Pokažite proračun, ovo je laž, nitko nema pravo vrijeđati. Nemojte me vrijeđati, tri godine to radite – govorio je Kisić iz klupe.

– Što ste se ovako prepali, imate 13 ruka i neće proći referendum. Držali ste politički nekorektan govor. U zadnjoj godini mandata govoriti ovako o bivšoj vlasti, ovo doživljavam kao osvetu malog Kineza – odgovorila mu je Šuica.

Referendum nije prošao.

Pročitajte još

Umjetna inteligencija prekopirala Vlahušića!? Evo odgovora o najvažnijim pitanjima za Dubrovnik

Dulist

VLAHUŠIĆ ‘Dubrovnik ima ograničene razvojne mogućnosti dok u cijelosti ne bude upravljao morem od Belvedera do Elafita’

Dulist

Cossiga posmrtno proglašen počasnim građaninom, Trostmannu nagrada za životno djelo

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija