Aktualno

Šuica oštro demantira Vlahušićeve optužbe

suica5261

Predsjednica dubrovačkog HDZ-a i bivša gradonačelnica Dubravka Šuica reagirala je na izjave gradonačelnika Andra Vlahušića izrečene u jučerašnjem trećem Dnevniku HRT-a.

Budući da smo dio izjava, koji se odnose na nju prenijeli i na našem portalu, donosimo njeno reagiranje:

Banner 300x250 DU 1

– U jučerašnjem Dnevniku 3, dakle na Veliki petak, 6. travnja 2012. godine u prilogu u kojemu je gostovao gradonačelnik Dubrovnika gospodin Andro Vlahušić, izrečene su grube objede i uvredljive i neistinite tvrdnje u vezi s funkcioniranjem Društva prijatelja dubrovačke starine u proteklom razdoblju i mene osobno kao tadašnje gradonačelnice Dubrovnika.

Budući da je Andro Vlahušić izrekao niz netočnih i uvredljivih kleveta na račun odnosa tadašnje Gradske uprave i Društva prijatelja dubrovačke starine pri čemu je na samo njemu svojstven način, a kako bi skrenuo pozornost javnosti sa svojih afera i lošeg i potpuno promašenog upravljanja Gradom, grubo insinuirao moju upletenost u kontekstu financiranja Društva zlonamjerno koristeći usporedbu sa aferom Fimi media, smatram potrebnim oštro demantirati takve sramotne optužbe – navela je Dubravka Šuica.

Pročitajte još

MOKOŠICA PRVI PUT PROSLAVILA SV. GAŠPARA ‘Misu je doživljavao kao nešto veličanstveno’

Dulist

GORDAN BOSANAC ‘Šuica je prekršila kodeks ponašanja, mora se suočiti sa sankcijama

Dulist

ISPUCALI STUPOVI PELJEŠKOG MOSTA Stručnjaci tvrde kako sigurnost prometa nije ugrožena

Dulist