Kultura

Sudjelujte u predstavi ‘Otac hrabrost’!

 Dubrovačke ljetne igre pozivaju djecu od 6 do 16 godina starosti koja su voljna postati dio projekta 'Otac hrabrost', druge dramske premijere 64. Igara u režiji Borisa Bakala, da se prijave za sudjelovanje u predstavi.

– Nudimo iskustvo sudjelovanja u profesionalnoj dramskoj predstavi i pregršt veselja i dobre zabave – poručuje redatelj Boris Bakal.

Projekt 'Otac hrabrost' inspiriran je Bertoltom Brechtom, a istovremeno će se odvijajati na pet gradskih lokacija – u palači Sponza, u Collegiumu Ragusinum, školi Centar, ispod tvrđave Minčeta i na  Buži, sjevernom ulazu u Grad. Premijera će se održati 13. kolovoza.

Za prijave i sve daljne upite, možete se javiti asistentici redatelja Mili Pavićević na broj telefona 098 161 51 73, ili slanjem e-maila na adresu bacaci.sjenki@gmail.com.

Pročitajte još

Kako iskoristiti digitalnu tehnologiju za prezentaciju nošnji?

Dulist

OSAM STOLJEĆA ‘REDA PROPOVJEDNIKA’ Samostan u Dubrovniku uklesan je u temelje dominikanske prisutnosti na hrvatskim prostorima

Dulist

OTVORENA IZLOŽBA Djevojačke nošnje i nakit manjina pogledajte u Rupama

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija